یک محموله از کمک های مردمی و ارگانهای مختلف شمال سیستان و بلوچستان دیروز به مناطق جنوبی استان ارسال شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان؛ فرماندار زابل گفت: در ادامه کمک های جمعیت هلال احمر شمال استان امروز این محموله شامل مواد غذایی، پتو برنج، مواد بهداشتی و آب معدنی به مناطق سیل زده منتقل شد.
گنجی ارزش این محموله را یک میلیارد و 500 میلیون ریال عنوان کرد.
تداوم امدادرساني با فعاليت 550 تيم امدادي وعملياتي در مناطق سيل زده
فعالیت گروه ها و تیمهای امداد و نجات و پوشش به موقع صدا و سیما از مناطق سیلزده ، سبب شد تا تلفاتی در این بحران نداشته باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در جلسه ستاد فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، با بیان این مطلب گفت: 100 هزار کیلومترمربع تحت تاثیر سیل قرار گرفت که در 62 هزار کیلومترمربع آن، وضعیت بحرانی اعلام شد.
بیجار با بیان اینکه این حجم سیلاب بی سابقه بوده است، افزود: سدهای پیشین و خیرآباد پس از 8 سال با بارشهای اخیر سرریز شد و حجم فعلی سدهای استان نسبت به سال آبی قبل، 199 درصد افزایش داشته است.
مدیرکل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان هم گفت: هم اکنون 550 گروه امدادی و عملیاتی در مناطق سیل زده حضور فعال دارند و تاکنون 4 هزار تن کالا و اقلام غذایی بین سیل زدگان توزیع شده است.
ارجمندی افزود: تمامی محورهای اصلی و فرعی جنوب استان باز است و تردد در آنها برقرار است و از 850 مسیر روستایی، 33 مسیر همچنان مسدود است.
وی گفت: 14 هزار و 100 واحد مسکونی روستایی و 2 هزار و 150 واحد مسکونی شهری خسارت دیده است.
مدیرکل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان افزود: تاکنون در مناطق سیل زده 170 سورتی پرواز توسط بالگردها برای کمک رسانی انجام و بیش از 200 هزار پرس غذای گرم بین مردم منطقه توزیع شده است.
گزارشي هم ببينيد از همياري و همکاري ديگر هموطنان براي بهبود آلام مردم سيل زده.
رئيس سازمان بهزيستي کشور در بازديد از مناطق سيل زده جنوب استان از پرداخت کمکهاي بلاعوض براي ساخت مسکن مددجويان تحت پوشش اين سازمان خبر داد.
توزیع 3660 سبد غذایی در بخش تلنگ شهرستان قصرقند
جمعیت هلال احمر خراسان رضوی بیش از سه هزار و 660 سبد غذایی بین سیل زگان جنوب سیستان و بلوچستان توزیع کرده است.
بهمنآبادی، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: این سبدهای غذایی از ابتدای سیلاب اخیر تا کنون در 46 روستای آسیب دیده بخش تَلَنگ شهرستان قصرقند توزیع شده و شامل حبوبات، کنسرو، روغن، برنج، قند و شکر است.
استاندار سیستان و بلوچستان هم در محل استقرار تیم امدادی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در تلنگ گفت: نخستین تیمهای امدادی که در جریان سیلاب از غیر از سیستان و بلوچستان به کمک مردم سیلزده شتافتند، نیروهای هلال احمر بودند.
موهبتی افزود: نیروهای هلال احمر استان هرمزگان که به علت سیلابی بودن مسیر قادر به آمدن از راه زمینی نبودند، خود را با بالگرد به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان رساندند.
وی گفت: سیل اخیر در این استان، همدلی و همبستگی مردم را به یکدیگر به خوبی نشان داد.
استاندار افزود: در سیلاب اخیر بیش از 100 هزار کیلومترمربع درگیر سیل بود که 61 هزار کیلومتر مربع آن، وضعیت بحرانی داشت و هزار 542 روستا در این وسعت آسیب دید که پراکندگی مناطق آسیب دیده و صعبالعبور بودن خدمترسانی را خیلی سخت کرده بود.
موهبتی همچنین درباره دروغ پراکنی رسانههای خارجی در خصوص خدمات رسانی به سیل زدگان استان گفت: " دیکته نانوشته بیغلط است" و البته از رسانههای بیگانه که همیشه دنبال سوءاستفاده هستند جز دشمنی نباید انتظار داشت.
بخش تلنگ قصرقند، 5500 خانوار با 19 هزار نفر جمعیت دارد.
متضرر شدن نیمی از کشاورزان دَلگانی در سیلاب اخیر
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بازدید از مناطق سیلزده کنارک گفت: امدادرسانی هوایی با بالگردهای نیروی زمینی و دریایی ارتش، بالگردهای سپاه و هلال احمر انجام می شود.
امیر سرتیپ دوم محمودی افزود: تیمهای پزشکی هم به مناطق صعب العبور، با بالگرد منتقل میشوند.
وی بیشترین نیاز مردم سیل زده جنوب استان را وسایل گرمایشی، پتو و مواد غذایی به ویژه آب اشامیدنی بیان کرد.
معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: ارتش، برای خدمات و پشتیبانی بهتر در برخی روستاها، 10 نفربر ارسال کرده و علاوه بر این با کمکهای مردمی و دولتی، آشپزخانههای صحرایی در مناطق سیل زده ایجاد کردهایم