مردم با خیال راحت شیر پاستوریزه استفاده کنند و در این خصوص نگرانی نداشته باشند.
دکتر شکرالله سلمانزاده افزود: به طور معمولی سم آفلاتوکسین در خشکبار و لبنیات وجود دارد، اما آنچه اهمیت دارد میزان این ماده است که باید در حد استاندارد و مجاز باشد و در کشور ما، میزان آفلاتوکسین در حد استاندارد است.
وی خاطرنشان کرد: در صورتی که میزان سم آفلاتوکسین در مواد غذایی بیش از حد مجاز باشد، ماده غذایی از مراکز عرضه جمعآوری میشود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: سرانه مصرف لبنیات در کشور ما کم است و این مطالب غیرکارشناسی موجب میشود که مردم باز هم کمتر از شیر استفاده کنند یا به سمت استفاده از شیر خام و محلی بروند.
سلمانزاده با بیان اینکه استفاده از شیر خام میتواند مشکلات دیگری ایجاد کند افزود: ممکن است به دلیل عدم بررسی شیر خام، سم آفلاتوکسین موجود در این شیر بالاتر و خطرناکتر از شیر پاستوریزه باشد.
وی افزود: مردم با خیال راحت شیر پاستوریزه استفاده کنند و در این خصوص نگرانی نداشته باشند.