رئیس شورای سیاستگذاری پنجمین جنشواره ملی ایدهها و فرصتها از حمایت دستگاه قضا از ایدههای خلاقانه برای کاهش جرایم و آسیبهای اجتماعی خبر داد.
وی گفت: افتخار میکنیم که جوانان با استعداد و دارای ایدههای اثربخش را شناسایی و حمایت کنیم تا ایده هایشان به محصول تبدیل شود.
افتخاری با اشاره به اینکه اولین استارتاپ اجتماعی در قوه قضاییه در سال ۹۴ برگزار شد، افزود: در حوزه کارآفرینی بیش از ۷۶۵ ایده به دبیرخانه این جشنواره رسیده و از تعدادی از این ایدهها حمایت شده است.
وی گفت: تاکنون در محورهای موضوعی تخلفات رانندگی، تخلفات حوزه پزشکی و سلامت، آسیبها و جرایم حوزه مالکیت معنوی بستر فعالیت ایده پردازان فراهم شده است.
رئیس شورای سیاستگذاری پنجمین جشنواره ملی ایدهها و فرصتها بیان کرد: ورود قوه قضاییه به حوزه کارآفرینی، ترویج فرهنگ پیشیگری، حمایت از جوانان برای تبدیل ایده به محصول، برنامه ریزی برای تاسیس مرکز نوآوری و شتابدهی با مشارکت شرکت حامی عدالت، تشکیل کارگروه بررسی مسایل حقوقی قضایی شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها و همچنین اقدام برای تشکیل شورای حل اختلاف حوزه کسب و کارهای نوپا از دستاوردهای پنج سال اخیر معاونت اجتماعی و پیشیگری از وقوع جرم قوه قضاییه است.
ثبت نام بیش از ۱۳۰ تیم در پنجمین جشنواره ایدهها و فرصتها
محمد لاری لواسانی مجری برگزاری پنجمین جشنواره ایدهها و فرصتها در این مراسم گفت: تاکنون بیش از ۱۳۰ تیم در این جشنواره ثبت نام کرده اند.
وی افزود: جشنواره امسال چند ویژگی شاخص دارد از جمله اینکه، موضوعها و محورهای که توسط شورای سیاست گذاری تدوین شده است، ابعاد گسترده تری دارند تا با کمک از جامعه استارتاپها بتوانیم ایدههای بیشتری دریافت کنیم.
همچنین امسال هیچ بازندهای نداریم و تمامی شرکت کنندگان حمایت خواهند شد.
لاری لواسانی افزود: از مجموع تیمهای شرکت کننده ۳۰ تیم برگزیده در روزهای ۱۹ تا ۲۱ بهمن ماه باهم رقابت میکنند، تیمها علاوه بر جوایز نقدی ۶ ماه به صورت رایگان از حمایت برخودار خواهند بود.
پیشگیری از جرایم اقتصادی، جرایم فضای مجازی، تصادفات رانندگی، آسیبهای حوزه پزشکی حوزه حقوق و قضایی، جرایم حوزه مالکیت معنوی، مواد مخدر، فساد اداری و مشارکت اجتماعی از محورهای اصلی پنجمین جشنواره ملی ایدهها و فرصتها هستند.