امسال تاکنون تولیدگوشت قرمز درچهارمحال و بختیاری 15 درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز چهارمحال و بختیاری،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: امسال تاکنون ۱۵درصدی تولید گوشت قرمز و ۲۴درصدی گوشت سفید نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
مردانی گفت: ۲۶هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز سالانه در استان تولید و روانه بازار می شود.
مردانی افزود:ازمجموع۲۶هزارو ۶۰۰ تن تولید گوشت قرمز در استان که حاصل گوشت ۵۰ درصددام سنگین و ۵۰درصد دام سبک است.