حمایت دولت از انجمن های حمایتی و خیریه ی حوزه ی وزارت بهداشت ، زمینه ساز صرفه جویی در هزینه های درمان خواهد شد.
آیت الله فلاحتی همچنین به پیامدهای منفی تداوم دیالیز یک بیمار بر روند و کیفیت زندگی او اشاره کرد و افزود: هزینه های رفت و آمد، ناتوانی در تامین مایحتاج زندگی و فعالیتهای روزانه، کیفیت زندگی در بیماران این حوزه را تحت تاثیر قرار می دهد که این امر زمینه ساز تشدید آسیبهای اجتماعی خواهد شد.
امام جمعه ی رشت بر ضرورت تلاش مجموعه ی دست اندرکاران برای اقناع و جلب نظر متولیان دولتی برای حمایت مالی از روند پیوند کلیه در کشور به ویژه گیلان تاکید کرد و گفت: در حال حاضر حدود هزار و 270 بیمار دیالیزی در استان وجود دارند که رفع مشکل این بیماران مستلزم افزایش روند پیوند کلیه در استان است.
مدیر عامل انجمن خیریه ی حمایت از بیماران کلیوی کشور نیز گفت: در 4 دهه ی گذشته حدود 70 هزار پیوند کلیه در کشور انجام شد و اکنون 3 هزار و 500 بیمار دیگر، منتظر انجام این عمل هستند.
دکتر مجید رمضانی با بیان اینکه برای هر پیوند کلیه به 35 میلیون تومان اعتبار نیاز است تصریح کرد : اگر دولت به ازای هر عمل پیوند کلیه، 20 میلیون تومان به بیماران کمک کند، دیگر مجبور نخواهد بود سالانه 70 میلیون تومان برای دیالیز آنان هزینه نماید.
انجمن خیریه ی حمایت از بیماران کلیوی در سال 1362 در کشور راه اندازی شد و امروز برای نخستین بار نشست مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این انجمن در رشت برگزار شد تا عمده ترین موانع و چالشهای پیوند کلیه در گیلان بررسی شود.