نماینده ولی فقیه در گیلان گفت:باید اقامه نماز اقامه نماز اول وقت در مدارس استان نهادینه شود.
وی با اشاره به الزام مدیریت جهادی در تربیت دانش آموزان توسط حوزه های علمیه و آموزش و پرورش افزود: حوزه و آموزش و پرورش باید در این زمینه تعامل جدی داشته باشند تا موجب تعالی نسل آینده ساز ایران اسلامی شوند .
نماینده ولی فقیه در گیلان تربیت دینی را از جمله الزام های تربیت انسان در دوران کودکی دانست افزود: دین برای تمام لایه های مختلف زندگی بشر برنامه دارد و ما برای داشتن جامعه دینی و اسلامی ملزم به اجرایی شدن این برنامه ها هستیم
امام جمعه رشت با بیان اینکه درک نیازمندی های جامعه دومین الزم تربیت جهادی است، خاطرنشان کرد: سمت و سوی دانشجویان و رشته های دانشگاهی نیز باید به سمت این نیازمندی ها باشد
آیت الله فلاحتی در ادامه با اشاره به حضور خواهران طلبه در حوزه های علمیه تصریح کرد: خواهران طلبه به سه منظور فهم معارف دین، خودسازی و همچنین عرضه و تبیین معارف دین به دانش آموزان باید وارد حوزه های علمیه شوندو این وظایف مهم را به نحو شایسته انجام دهند.
وی افزود: با توجه به اعتبارات کم آموزش و پرورش و پژوهش در بودجه سالانه کشور، ائمه جمعه و مدیران آموزش و پرورش در شهرستان ها از خیران برای انجام فعالیت های فرهنگی استفاده کنند.
حجت الاسلام حقگو مدیر دفتر وزارتی ستاد همکاری های آموزش و پرورش با حوزه های علمیه کشور نیز در این نشست تربیت دینی و اجتماعی را زیربنای تمام تربیت ها دانست و افزود: انس با قرآن ، اقامه نماز و ائمه اطهار علیهم السلام ، باید توسط آموزش و پرورش استمرار داشته باشد.
معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری وزارت آموزش و پرورش و حوزه های علمیه نیز در این نشست به ۳ رویکرد اساسی در حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در تربیت دانش آموزان اشاره کرد و افزود: تعاملی بودن همکاری ها، ظرفیت سازی و مطالبه گری منطقی از همدیگر از رویکردهای اثرگذار حوزه و آموزش و پرورش در تربیت دانش آموزان است.
علیرضا رحیمی از اعزام سالانه ۲۷ هزار مبلغ دینی به مناسبت های مختلف به مدارس کشور خبر داد و تصریح کرد: ۴ هزار و ۵۰۰ نفر طلبه ثابت در بخش های طرح امین، طرح روشنا و بخش عشایری با آموزش و پرورش همکاری می کنند و این وزارتخانه از هزار و ۵۰۰ سرباز طلبه نیز سالانه استفاده خواهد کرد.
نادر جهان آرای مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در این نشست به پیشینه حضور قوی و موثر روحانیان در آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: ائمه جمعه در تقویت همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش در شهرستان ها تاثیرگذار هستند.
حجت الاسلام والسملمین حسین انصاری مدیر حوزه های علمیه گیلان نیز در این نشست با اشاره به اینکه رسالت اصلی حوزه های علمیه تربیت دینی و رشد دینداری همه جامعه از جمله دانش آموزان است، گفت: این مر با همدلی و همراهی همدیگر میسر می شود.