رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: امروز اعلام میکنیم که در خوزستان دپارتمان تخصصی آب، خاک و کشاورزی و همچنین دپارتمان نفت و گاز را ایجاد خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، علی اوسط هاشمی، در اولین جلسه شورای مهارت استان خوزستان که امروز (۲۵ دی) در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه سازمان فنیوحرفهای چهار عنصر را به عنوان سرمایه ملی دارد، افزود: این چهار عنصر میتوانند زمینه حضور در بازار جهانی را ایجاد کنند. از جمله آن استاندارد آموزشی و سنجش مهارت است و خوزستان نیز در این زمینه شایستگی دارد که باتوجه به وجود ظرفیتها و قابلیتهای فراوان، پایلوت سنجش ملی مهارت شود.
وی با اشاره به اینکه باید به مهارت به شکل جدی فکر کرد، ادامه داد: در استان خوزستان به دلیل وجود ظرفیتهای فراوان، آموزش و پرورش و دانشگاهها میتوانند پایه مهارت آموزشی را تشکیل دهند. ارزش گواهینامه مهارت چه بسا در بسیاری از رشتهها ارزشی بیش از مدرک دانشگاه داشته باشد.
هاشمی با بیان اینکه استان خوزستان قطب کشاورزی ایران است، گفت: امروز اعلام میکنیم که در خوزستان دپارتمان تخصصی آب، خاک و کشاورزی و همچنین دپارتمان نفت و گاز را ایجاد خواهیم کرد. اگر اساس را بر تربیت مربیان توانمند قرار دهیم، در اینصورت میتوانیم به ارتقای مهارت جامعه برسیم. اگر مهارت کشاورزان را افزایش دهیم نیز میتوانیم بهرهوری بیشتری داشته باشیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای گفت: خوشبختانه در استان خوزستان بیش از ۶۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای وجود دارد و در سطح کشور نیز حدود ۱۱ هزار و ۷۰۰ آموزشگاه آزاد وجود دارد. همچنین ۱۸ هزار مربی برای مهارت آموزی وجود دارد، اما کافی نیستند. در نتیجه به بانک مهارت ملی برای شناسایی همه مربیهای ماهر و جریانساز میاندیشیم.