اخبار موزه انقلاب
موزهها، سلوک شهدا را در جامعه ترویج میدهند
مربی آمادگی دفاعی: «موزه ها» سیر و سلوک شهدا را در جامعه و در بین نسل جوان ترویج و راه را نشان میدهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم ثریا غریبی عباسپور در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: در بازدید از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، از مجموعه تالارها دیدن کردم، اما از تالار پنجم (شهادت) بسیار لذت بردم. راویان این بخش از نیات شهدا برای رفتن به جبههها توضیح دادند، برایم بسیار جالب بود. دانستم هر کدام از شهدا با چه نیات قلبی و با تکیه بر خداوند و ائمه اطهار، برای دفاع از خاک، ناموس و عزت و سربلندی کشور، راهی جبهههای حق علیه باطل شدند.
وی افزود: تالار شهادت موزه انقلاب اسلامی دارای طراحی بسیار زندهای است، گویی شهدا با مخاطبان حرف میزنند در بازدید از این تالار متوجه شدم که چطور احساس تکلیف برخی از شهدا آنها را به جبهه نبرد کشاند، یا شهدایی که برای اعزام به جبهه در نماز شب دعا میکردند تا خداوند آنها را برای شهادت خریداری کند.
قاسمی گفت: شهدا، ارزشمندترین داشتههای جوانان در این شرایط بحرانی است که دشمنان هرچه میخواهند دشمنی میکنند و نسلهای جوان و نوجوان را از راه و سیره شهدا دور میکنند و به بیراهه و تباهی میکشانند و لازم و ضروری است تا جوانان از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید کنند و با تاسی به شهدا و آشنایی با تفکرات و سیره عملی شهدا در موزه، دامهای شیاطین و به خصوص شیطان بزرگ و استکبار جهانی آمریکای جنایتکار بشناسند و فریب نخورند.
جوشقانیان، دبیر شبکه ملی (وارثون)
زنده نگه داشتن «نام شهدا» یکی از نیازهای اساسی کشور
دبیر شبکه ملی (وارثون) ضمن بازدید از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: همه ما مدیون شهدا و ایثارگران هستیم.
حجت الاسلام و المسلمین حسین جوشقانیان دبیر شبکه ملی (وارثون) در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: ایثار و شهادت، به عنوان یک فرهنگ متعالی قادر است فضای یک جامعه را بصورت گسترده تحت تأثیر قرار دهد و والاترین برکات را برای مردم هر جامعهای به ارمغان بیاورد.
وی افزود: تقویت باورهای دینی و ملی، امروزه جزء اصلیترین مسايل اعتقادی و فرهنگی به حساب میآید و در ردیف مهمترین وظایف ماست، همه ما مدیون شهدا و ایثارگران هستیم. یکی از راههایی که ما میتوانیم دین خود را نسبت به شهدا و ایثارگران ادا کنیم، شناساندن همه جانبه آنان به نسلهایی است که رشادتها و فداکاریهای شهدا را به خوبی درک نکرده اند.
دبیر شبکه ملی (وارثون) تاکید کرد: رهبر انقلاب زنده نگه داشتن نام شهدا و فرهنگ شهادت را حیاتی و از نیازهای اساسی کشور برشمردند و گفتند، فرهنگ شهادت یعنی فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی برای اهداف بلندمدت و مشترک مردم و همه بشریت، و این فرهنگ، درست در نقطه مقابل فرهنگ فردگرایی غربی است که همه چیز را برای خود و با محاسبه شخصی و مادی میسنجد.
جوشقانیان در پایان متذکر شد: اگر فرهنگ ایثار و شهادت در هر جامعهای عمومی و فراگیر شود، آن جامعه به پیش خواهد رفت و هرگز در آن توقف یا عقبگرد وجود نخواهد داشت.
خدابنده مدیر امور راهنمایان موزه انقلاب
اعزام راوی به محافل و یادوارههای شهدای جبهه مقاومت در سراسر کشور
ابوالفضل خدابنده مدیر امور راهنمایان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: جامعه جهادی راویان کشور با هدف روشنگری دسیسههای دشمن و تنویر افکار عمومی و به منظور زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای مقاومت به ویژه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش، از روایان علاقمند به حوزه شهدای مقاومت دعوت به همکاری میکند.
علاقه مندان میتوانند با شماره ۰۹۹۱۴۵۹۳۵۸۶ یا شماره ۸۸۶۵۷۰۲۶ داخلی ۸۳۰ تماس تماس بگیرند.
روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی اعلام کرد
۳۴۰۰ کتاب دیجیتال در کتابخانه تخصصی انقلاب اسلامی
بیش از ۳۴۰۰ فایل کتاب دیجیتال در کتابخانه تخصصی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای استفاده علاقهمندان گنجانده شده است.
کتابخانه تخصصی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ۲۳ هزار عنوان کتاب فارسی، کودک و عربی، ۵۰۰ عنوان کتاب لاتین، ۱۸۰۰ عنوان الواح فشرده، بیش از ۲۰۰۰ عنوان مقاله و پایان نامه، بیش از ۴۰۰ عنوان نشریه و مجله تخصصی حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، بیش از ۵۰ عنوان منابع جغرافیایی دارد.
همچنین این کتابخانه یک سالن مطالعه با گنجایش ۷۰ نفر به همراه امکاناتی، چون اینترنت وای فای رایگان، دسترسی آسان به باغ راه، نمازخانه دارد. جستجوی منابع و دریافت اخباره اداره اسناد، مدارک و کتابخانه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به lib.iranhdm.com نیز از دیگر امکانات موجود در این کتابخانه است.
حمایت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از اهالی قلم
موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در راستای ترویج و تعمیق فرهنگ والای انقلاب اسلامی و بیان ارزشها و ارزشهای دفاع مقدس و تبیین محور مقاومت، از اهالی قلم دعوت میکند تا آثار خود را با حمایت موزه، به چاپ رسانند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ اهالی قلم در حوزه انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، ترویج و تعمیق فرهنگ والای انقلاب اسلامی و بیان ارزشها و ارزشهای دفاع مقدس و تبیین محور مقاومت، محتواهای تولید شده با این موضوعها را در حوزههای شعر، رمان، تاریخ شفاهی، خاطرات و پژوهش ارائه کنند.
از فرهیختگان و اصحاب قلم دعوت میشود در صورت آمادگی برای چاپ اثر خود در این حوزهها به اداره اسناد؛ مدارک، انتشارات و کتابخانه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مراجعه کنند یا با شماره تماس «۸۸۶۵۷۰۱۹» جهت ارتباط با بخش انتشارات موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، تماس بگیرند.
جانشین دبیر شبکه ملی (وارثون):
«فرهنگ ایثار و شهادت» در بازدید از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ترویج میشود
جانشین دبیر شبکه ملی (وارثون) در بازدید از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: یکی از راههای ترویج «فرهنگ ایثار و شهادت» بازدید از همین موزه هاست.
بهمن کهن جانشین دبیر شبکه ملی (وارثون) در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نقش بسیار مؤثری در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان و جامعه امروز ایفا میکند. موزه، مکانی است که مستندات آن به نسل امروز، خبر از رشادت ها، مقاومت، فداکاری ها، از جان گذشتگیها و ایثار شهدا و رزمندگان اسلام میدهد و یکی از راههای ترویج «فرهنگ ایثار و شهادت» بازدید از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.
سومین جلسه شورای سیاستگذاری فضای مجازی برگزار شد
سومین جلسه شورای سیاستگذاری فضای مجازی، عصر روز سه شنبه ۲۴ دی ماه، در سالن شهدای دزفول موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، اعضای شورای سیاست گذاری فضای مجازی ضمن بازدید از مراحل آماده سازی نخستین نمایشگاه پایان داعش با عنوان نمایشگاه مقاومت، نقاط ضعف و قوت این نمایشگاه را ارزیابی کرده و مورد بحث و بررسی قرار دادند و اعضاء پیشنهادهایی برای برگزاری بهتر نمایشگاه پایان حکومت داعش و افتتاح آن همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر به علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه، ارایه دادند.
در سومین جلسه شورای سیاستگذاری فضای مجازی، علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، جعفری معاون فنی مهندسی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، محسن نجفی سولاری مدرس دانشگاه، مجید برکاتی مدیر شبکه و زیر ساخت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، محمد فرحان حسن پور مدیر الکترونیک و علی گلچین مدیر برنامه ریزی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مجید جعفری مدیر کل فناوری اطلاعات شورای عالی انقلاب فرهنگی، سید هانی بنیادی مدیر عامل رایانه سبز قائم، شاهید مظفری مدیر کل برنامه ریزی و نظارت معاونت صدای رسانه ملی حضور داشتند.
در این جلسه بر نحوه پرداختن به این رویداد مهم و اجرای عملیات رسانهای در فضای مجازی برای معرفی موزه مقاومت و موزه پایان حکومت داعش تاکید شد و نظرات پیشنهادی بررسی شد.
بنابر این شد در جلسات آینده، دستور کاری تنظیم گردد تا بتوان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و موزه مقاومت را در فضای مجازی بیشتر در افکار و اذعان عمومی به بهترین شکل معرفی کرد.