85 هزار تن چغندرقند در جغتای تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون جهاد کشاورزی جغتای گفت: از هزار و 200 هکتار از مزارع زیر کشت
مهدی قاسم آبادی افزود: به طور میانگین از این سطوح 65 تن محصول در هکتار برداشت شد.
وی گفت: سطح زیر کشت چغندر قند در جغتای در مقایسه با پارسال حدود دو هکتار و میزان تولید نیز 100هزار تن کاهش یافته است.
معاون جهاد کشاورزی جغتای گفت: بیشتر محصول برداشتی چغندر این شهرستان به کارخانه قند جوین تحویل داده شده است.
مهدی قاسم آبادی افزود: رغبت بیشتر کشاورزان به کشت غلات بر اثر افزایش قیمت آن و کاهش عیار چغندر قند از مهمترین عوامل کاهش سطح زیر کشت و تولید چغندر قند در جغتای است.
وی گفت: 24هزار و 850 هکتار از زمینهای جغتای زیر کشت محصولاتی همچون گندم، جو، کلزا، چغندرقند، ذرت و هندوانه است.
شهرستان جغتای در غرب خراسان رضوی 50 هزار نفر جمعیت دارد دارد.