سالانه ۲۵۰ میلیون قطعه ماهی زینتی در هزار و ۶۰۰ پرورشگاه کشور تولید میشود که ضمن ایجاد فرصت شغلی برای بیش از 5 هزار نفر قریب به دو میلیون و ۵۰۰ هزار دلار ارز وارد کشور میکند.
اکبری با اشاره به تولید 12 میلیون قطعه در سال گذشته افزود: استان مرکزی از منظر تنوع تولید جایگاه نخست کشوری را دارد و با پویایی واحدهای تکثیر و پرورش ماهیان زینتی کشورامسال پیش بینی می شود 13 میلیون قطعه ماهی زینتی در استان مرکزی تولید شد .
وی اضافه کرد: کار تکثیرو پرورش ماهیان زینتی دراستان مرکزی برای ۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم وغیر مستقیم ایجاد کرده و از دریچه صادراتی نیز ارزآوری ۲ میلیون و ۳۰۰ دلاری برای کشور به ارمغان آورده است چرا که 90 درصد از میزان ماهیان صادراتی به کشور های هدف متعلق به این استان است.
مدیر شیلات استان مرکزی با بیان اینکه ماهیان زینتی کشورمان هرساله به کشورهای عراق، ترکیه و افغانستان صادر میشود، گفت: هر ۵۰ هزار قطعه ماهی زینتی برای یک نفر شغل ایجاد میکند و هر قطعه آن در بازار جهانی دو دلار ارزش دارد.
در دنیا ۲۰ میلیون دلار گردش سالانه صنعت پرورش ماهیان زینتی است که با بهبود فضای کسب و کار و مساعدت تولید کنندگان میتوان اشتغال بیشتری ایجاد کرد.