رئیس هیئت عامل ایمیدرو: ایمیدرو اولین مجموعه شرکتهای دانش بنیان را با همکاری دانشگاه تهران و امیرکبیر ایجاد کرده تا به کمک آنها بتواند به فناوریهای جدید تولید دست پیدا کند.
وی افزود: ضمن این که در حال حاضر تولید فولاد سعی میکند تا از نظر زیست محیطی هم آلودگیهای کمتری داشته باشد و طبق برنامه قرار است تا سال ۲۰۳۰ تولید گازهای گلخانهای به یک و ۹ دهم درصد برسد ضمن این که تولیدکنندگان در تلاش هستند تا با تولید هیدروژن و آب آلایندگی خود را به حداقل برسانند.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: یکی دیگر از دستاوردهای تولیدکنندگان در چند سال اخیر این است که سربارها دیگر یک تولید اضافی محسوب نمیشود و صددرصد آن در تولید سیمان، کود و دیگر محصولات مرتبط استفاده میشود.
قریب پور ادامه داد: رقابت برای تولید فولاد در دنیا بسیار است، اما جهت گیریهای نظام و حمایت از ساخت داخل که در چند سال اخیر به عنوان یک راهبرد مدنظر قرار گرفته باعث شده تا تولیدکنندگان این کالای راهبردی بتوانند به موفقیتهای بیشتری دست پیدا کنند.
وی گفت: کارخانههای تولید فولاد امروز تا ۹۵ درصد آب مصرفی خود را بازیابی میکنند که این یکی دیگر از دستاوردهای مثبت در جهت محیط زیست توسط این تولیدکنندگان است.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو افزود:، اما یکی از مشکلات ما نبود اطلاعات دقیق از تجهیزات مورد نیاز در این صنعت است که در کنار کمبود اطلاعات درباره تامین کنندگان ادامه راه را کمی مشکل کرده است.
قریب پور ادامه داد: در حوزه بومی سازی ما به ماشین آلاتی نیاز داریم که تحریمها ما را از آنها محروم کرده است، اما همین تحریمها باعث شده اند که ما به فکر تولید این ماشین آلات در داخل کشور بیفتیم.
وی افزود: تقاضای ما برای پیشرفت در این صنعت این است که سال گذشته و امسال فولادسازها با برگزاری این جشنواره سعی کردند تا این مشکلات را برطرف بکنند، اما برطرف شدن این مشکلات تنها با همکاری بین فولادسازها، قطعه سازها ممکن است پس نیاز است تا قطعه سازها هم پاپیش بگذارند و طی برنامهای نیازهای خود را به ما اعلام کنند.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: همکاریهای بین قطعه سازها و فولادسازها نباید دیگر از جنس فعالیتهای پروژهای باشد و قطعه سازها باید با ایجاد یک انجمن همکاریهای خود را با ما پروسهای کنند تا پیمانکاران و فولادسازها برنامهای برای تولید و تامین داشته باشند.
قریب پور افزود: ایمیدرو اولین مجموعه از شرکتهای دانش بنیان را به زودی با همکاری دانشگاه تهران، امیرکبیر و با حضور آقای ستاری ایجاد خواهد کرد، اما امیدواریم که شرکتهای مرتبط ریسک ناشی از این فعالیت را با همکاری با این شرکتهای دانش بنیان پوشش دهند.