بسیاری از کشته شدگان حوادث رانندگی استان مرکزی مربوط به پلاکهای غیربومی است که لزوم آموزش و فرهنگ سازی ملی را برجسته می کند.
زندیهوکیلی افزود: مباحث مربوط به حوادث رانندگی درون شهری در شورای ترافیک و حوادث رانندگی برون شهری در کمیته ایمنی به صورت ویژه دنبال میشود و استان مرکزی چهارمین استان پرتردد در کشور است اما به لحاظ تعداد وقوع حوادث رانندگی در جایگاه ۹ کشور قرار دارد.
وی یادآور شد: با وجود اینکه حوادث رانندگی ۹ ماه امسال در استان مرکزی کاهش داشته اما در چهار محور ساوه - تهران، آزادراه ساوه - تهران، آزاد راه ساوه - همدان و دلیجان به اصفهان با افزایش حوادث رانندگی همراه بوده است.
استاندار مرکزی نیز هماهنگی درون استانی در راستای کاهش حوادث رانندگی و کشتهشدگان این حوادث را امری ضروری دانست و افزود: کشته شدگان حوادث رانندگی درون و برون شهری این استان در ۹ ماه امسال سه درصد کاهش یافته که باید تلاش جدی صورت گیرد که آمار در فرصت باقیمانده از سال جاری کاهش چشمگیرتری پیدا کند.
آقازاده با بیان اینکه دستگاههای اجرایی برای کاهش چشمگیر حوادث رانندگی باید هماهنگ با یکدیگر عمل کنند، افزود: بسیاری از اقدامها در راستای کاهش حوادث رانندگی با تمهیدات ابتدایی و کمهزینه امکان اجرا دارد که در این راستا باید از نظر کارشناسان امر در شوراهای ترافیک بهرهگیری کرد و آموزش و فرهنگسازی در امر کاهش حوادث رانندگی نیز یک الزام است که باید بیش از پیش مورد توجه مسوولان امر قرار گیرد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی هم در این نشست گفت: با نصب دوربین های کنترل سرعت و حضور پلیس توانستیم در مسیرهای درون شهری و برون شهری نسبت به سال گذشته آمار را کاهش دهیم.
سردار مفخمی شهرستانی افزود: توجه به هوشمندسازی نقش موثری در کاهش حوادث رانندگی دارد و این مهم میتواند کمبودهای نیروی انسانی را نیز جبران کرد.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی هم گفت: حوادث رانندگی درون شهری در سال جاری ۱۵ درصد افزایش یافته اما فوت شدگان این حوادث در درون شهرهایاستان مرکزی ۱۴ درصد کاهش داشته است.
بهرامی تصریح کرد: سوانح رانندگی در جادههای استان مرکزی در سال جاری ۹ درصد افزایش یافته و کشتهشدگان این حوادث نیز هشت درصد افزایش یافته است.
وی عنوان کرد: پیشگری از حوادث رانندگی مقدم بر درمان است و باید بیش از پیش در این خصوص فرهنگسازی کرد.