مستند نگاری ثبت ملی پخت کاچی در روستای "فمی" از توابع بخش امامزاده در شهرستان نطنز آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز گفت: پس از پایان دومین جشنواره پخت کاچی در روستای فمی، مستندنگاری برای ثبت ملی پخت کاچی در روستای فمی از توابع بخش امامزاده در شهرستان نطنز آغاز شد.
حسین یزدانمهر هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی هر چه بهتر غذاهای سنتی این منطقه به مردم بیان کرد و افزود: یکی از غذاهای مشهور در منطقه و به ویژه روستای فمی، غذای سنتی کاچی است که این غذا در زمستان سرد مناطق شمالی استان پخت شده و مواد اصلی آن شامل، بلغور ذرت، گندم، پیاز، کشک، گوشت و دنبه گوسفند است.
وی گفت: این جشنواره برای آشنایی هرچه بیشتر نسل جدید با این غذای بومی و اصیل ایرانی و همچنین ثبت ملی آن، دومین جشنواره پخت غذای کاچی در روستای فمی برگزار شد .