با همکاری محققان دانشگاههای صنعتی اصفهان و آزاد اسلامی واحد اصفهان چهار مدل بذر هیبرید خیار تولید شد.
مریم گل آبادی افزود: با دریافت نتایج قابل قبول از آزمایشات بذرهای هیبریدی گوجه فرنگی و فلفل گلخانهای تولید شده و محصولات فضای باز گوجه، فلفل، خیار، خربزه، هندوانه، بادمجان و پیاز را نیز در برنامه تولید بذرهای هیبریدی اضافه شده است.
وی گفت: تفاوت این برندها در اندازه میوه، فصل کاشت، تعداد میوه در هر گروه، شرایط جوی و منطقه کشت و... است.
گل آبادی با بیان اینکه محققان دانشگاههای صنعتی، آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) و... برای تولید و تجاری سازی بذرهای هیبریدی تلاش می کنند افزود: برای تجاریسازی بذرهای هیبریدی یک شرکت دانشبنیان نیز تاسیس شده ا ست.