معاون توسعه انسانی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فارغ التحصیلی ۲۰۰ پزشک طب ایرانی و ادامه تحصیل ۶۰۰ دانشجو در رشته طب ایرانی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبر داد.
وی افزود: دانشجویان رشته پزشکی پس از دریافت مدرک پزشکی عمومی میتوانند در آزمون دستیاری تخصصی طب ایرانی شرکت کنند و در صورت پذیرفته شدن در این رشته ادامه تحصیل دهند.
حسینی یکتا اضافه کرد: نخستین همایش جایگاه طب ایرانی در نظام سلامت به منظور بازآموزی پزشکان عمومی و سایر تخصصها امروز در سالن همایش ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برپاست.
وی افزود: این همایش در دو بخش ابتدا به تبیین ضرورت آشنایی همه گروههای فعال در نظام سلامت با مکتب طب ایرانی و در بخش دوم نشست تخصصی با موضوع درمان بیماریهای دستگاه گوارش (یبوست) با استفاده از آموزههای طب ایرانی برگزار میشود.
دکتر حسینی یکتا گفت: طب سنتی ایرانی بر اساس منابع معتبر به عنوان یک مکتب در دانشگاههای علوم پزشکی ارائه میشود.
وی افزود: طب اسلامی که با استفاده از احادیث فراوان در زمینه سلامت فعالیت میکند باید با همکاری تنگاتنگ حوزه و دانشگاه علوم پزشکی پس از پژوهش در زمینه اسناد صحیح احادیث مربوط به طب سلامت با طب ایرانی ادغام شود، اما متاسفانه برخی بدون تایید علمای حوزه و پژوهش در زمینه سند دقیق احادیث به صورت خودسرانه، آنها را برای درمان به کار میبرند که گاه برای بیماران مخاطره آمیز میشود.
دبیر علمی نخستین همایش جایگاه طب ایرانی در نظام سلامت است، گفت: سه سخنران در بخش تبیین و سیاستگذاری و لزوم آشنایی و بازآموزی و شش سخنران در زمینههای تخصصی طب ایرانی در همایش امروز، سخنرانی خواهند کرد.
دکتر حسینی یکتا اضافه کرد: براساس بند ۱۲ سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، استفاده از طب سنتی ایرانی زیرنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمده است و براساس برنامه ششم توسعه نیز باید طب ایرانی در نظام سلامت ادغام شود و این امر باید در سه سطح (پیشگیری، درمان و بازتوانی) به صورت تلفیقی اجرا شود.