رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: براساس رتبه بندی لایدن این دانشگاه در جایگاه ۲۲ جهانی قرار گرفته است و این دانشگاه برنامه دارد تا سال ۱۴۰۴ در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گیرد.
وی افزود: در رتبه بندی کیواس (QS) که این رتبه بندی دانشگاهها را براساس ارجاعات و کیفیت علم مورد بررسی قرار میدهد دانشگاه صنعتی امیرکبیر به جایگاه ۲۲ جهانی دست یافته است که این امر نشان میدهد دانشگاه در حوزه تولیدات علمی و کیفیت این تولیدات فعالیتهای موثری انجام داده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: این دانشگاه در برنامه راهبردی خود دو شاخص مهم قرار گرفتن در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر کشور تا سال ۱۴۰۴ و تبدیل شدن به دانشگاههای نسل سوم را دنبال میکند.
آقای دکتر معتمدی گفت: هدف اول برنامه راهبردی دانشگاه در زمینه تولید مقالات و موضوعات تئوریک است که در این حوزه براساس ارزیابیهای صورت گرفته داخلی و خارجی این دانشگاه رتبه نخست در میان دانشگاههای صنعتی کشور را کسب کرده است.
وی افزود: در بُعد قرار گرفتن در میان دانشگاههای نسل سوم نیز دانشگاه صنعتی امیرکبیر سه موضوع توسعه قراردادهای صنعتی، نوآوری و فناوری را هدف قرار داده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این سه محور حرکتهای خوبی انجام و در حوزه نوآوری نیز مدل بسیار خاصی تدوین شده است.
آقای دکتر معتمدی با بیان اینکه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۲۰۰ شرکت دانش بنیان فعالیت میکنند، افزود: افرادی که از داخل و خارج از کشور از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید میکنند از فعالیتهای نوآورانه این دانشگاه متعجب میشوند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه سه بال دارد و توسعه برنامههای آن براساس فعالیت استادان، کارکنان و دانشجویان است هرکدام از این سه بخش را حذف کنید به طور قطع دانشگاه نمیتواند به حرکتش ادامه دهد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرد: توسعه و ادامه فعالیتهای دانشگاه براساس یک کار تیمی که میان کارکنان، استادان و دانشجویان است، محقق میشود.
آقای دکتر معتمدی افزود: اگر امروز دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جایگاه مطلوب در داخل و خارج کشور قرار دارد به این دلیل است که کار تیمی به خوبی انجام شده است و کارکنان در این زمینه زحمات زیادی کشیده اند.
وی با اشاره به شرایط کشور از جمله شرایط اقتصادی گفت: اکنون در شرایط خاصی هستیم که باید همه ارکان جامعه کمک کنند تا بتوانیم از این مرحله عبور کنیم.