شهرستان شهرضا رتبه سوم تولید گوشت قرمز را استان دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا گفت: این شهرستان رتبه سوم تولید گوشت مرغ و بوقلمون، ، چهارم تولید تخم مرغ و پنجم تولید شیر خام و سوم تولید عسل استان را دارد.
حمید رئیس زاده با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون نظارت بر کشتار 772هزار و 774 قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی شهرستان اعمال شده افزود: در این مدت بر کشتار 26هزار و 166راس دام سبک و سنگین در کشتارگاههای دام نظارت بهداشتی انجام شده است.
شهرستان شهرضا با بیش از ۱۶۹ هزار راس دام سبک و سنگین و 136 واحد مرغداری صنعتی یک واحد کشتارگاه دام و یک واحد کشتارگاه طیور و بیش از ۳ مرکز بستهبندی و فرآوردی فرآوردههای خام دامی دارد.