با افزایش 28 درصدی تولید،58 هزارتن علوفه سورگوم از مزارع استان اصفهان برداشت شد.
اصغر رستمی افزود: محصولات برداشت شده از ارقام پگاه ، اسپیدفید ، سیلوکینگ و سودان گراس به مصارف علوفه تازه خوری و سیلو کردن رسیده است.
وی خصوصیات بارز سورگوم علوفه ای را شامل تحمل خشکی، مصرف بهینه آب ، تحمل شوری و مسمومیت آلومینیوم ، عملکرد بالا و قابلیت کشت در طیف وسیعی از خاکها و اقلیم های مختلف را بیان کرد و گفت: کشت این محصول در شرایط خشکسالی و محدودیت منابع آب بیش از پیش احساس می شود.
رستمی اضافه کرد: با توجه به توسعه صنعت دامپروری در استان اصفهان و وجود دامداری های صنعتی متعدد و نیاز این واحدها به علوفه سیلویی ، سورگوم پگاه گیاهی است که علاوه بر عملکرد مناسب برای سیلوکردن مناسب اما رقم اسپیدفید مناسب برداشت بصورت علوفه تازه است.
استان اصفهان با وجود دامداران و دامپروران سخت کوش با فعالیت بیش از هزار و ۷20 واحد صنعتی و 16 هزار و 720 واحد نیمه صنعتی و سنتی، رتبه اول تولید شیرخام را با تولید سالانه افزون یک میلیون و 375 هزار تن در کشور دارد.