امام جمعه جدید روانسر منصوب شد
طی حکمی از سوی مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه ماموستا سید محمد محمدی به عنوان امام جمعه جدید روانسر منصوب شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه، حجت الاسلام حجت اله فاضلی در این حکم، بر انسجام هر چه بیشتر مردم منطقه جهت
نیل به اهداف والای اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی، برگزاری باشکوهتر نمازهای جمعه، ایجاد وحدت و ارشاد و خدمت به مردم تأکید کرده است.
ماموستا محمدی موسس و مدیر مدرسه علوم دینی مولوی تایجوزی است که ۱۶ سال از تاسیس آن میگذرد و تاکنون ۵۰ طلبه از این مدرسه فارغ التحصیل شده و هم اکنون ۲۵ طلبه به صورت شبانه روزی در این مدرسه مشغول فراگیری علوم دینی و قرآنی هستند.
ماموستا سید محمد محمدی حدود ۷۰ مقاله را تالیف و به عنوان یکی از علمای اهل سنت در ۱۵ کنفرانس داخلی و خارجی شر کت کرده است.
پیش از این ماموستا ملا عبدالله غفوری از دی ماه ۶۳ تا ۳۰ آذر ماه ۹۸ به مدت ۳۵ سال امام جمعه روانسر بود که بر اثر بیماری دار فانی را وداع گفت.