منحصربه فردترین منبع برای تولید،تقویت و نگهداشت سرمایه اجتماعی،دین است.
رضا محبوبی افزود:سرمایه اجتماعی از دین تولید می شود و روحانیت و نهادهای فرهنگی می توانند در نهادینه کردن فضیلت های اخلاقی در افراد نقش پررنگ تر از وضع فعلی داشته باشند در حالیکه منبع دین مملو از آموزه های است که فضیلت های اخلاقی را در افراد نهادینه کنند.
وی با تاکید بر ترویج اخلاق حسنه به عنوان زیربنای سرمایه اجتماعی گفت:از طرفی فرآیندهای مدیریتی باید بهبود یابد تا اعتماد مردم به سیستم اجرایی جلب شود و نهادهای فرهنگی همچون رسانه،آموزش و پرورش،آموزش عالی،فرهنک و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی در این دو مقوله می توانند نقش های موثری داشته باشند.
استاندار اصفهان هم در این نشست با بیان اینکه آسیب های اجتماعی از هر نوعی که باشند جدا از هم نیستند گفت:کمتر به ریشه یابی بروز آسیب های اجتماعی و کنترل این ریشه ها در جامعه پرداخته شده است.
عباس رضایی افزود:سلامت اجتماعی و سرمایه اجتماعی دو کلید واژه مهم در این مقوله هستند که برای ارتقای این حوزه ها باید علاوه بر ریشه یابی آسیب های آن،ساختار منسجم ،با هدف مشخص و با مدیریت واحد تعریف و عملی وارد میدان شود.
وی در ادامه به فعالیت چهار دفتر تسهیلگری و توسعه محلی در مناطق مختلف استان با اهدافی همچون ارتقا وضع اجتماعی و فرهنگی و کاهش آسیب های اجتماعی اشاره و اضافه کرد:امروز هم پنج دفتر دیگر در استان افتتاح می شود.
در این نشست متولیان،استادان و کارشناسان اجتماعی و فرهنگی استان اصفهان در بخش های مختلف به ارائه نقد و پیشنهادهای خود در موضوع های مختلف اجتماعی استان اصفهان از جمله حاشیه نشینی، اعتیاد و خشونت پرداختند.