۴۸۴ فقره جواز تاسیس صنعتی با پیشبینی سرمایهگذاری ۱۵ هزار میلیارد ریال امسال در این استان صادر شد.
اشتری افزود: ۲۱۱ پروانه بهرهبرداری امسال در استان مرکزی صادر شد که این پروانهها از نظر شمارگان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد کاهش یافته و پیشبینی میشود تاپایان سال جاری صدور این پروانه ها روند افزایشی یابد.
وی ادامه داد: پنج هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری امسال در استان مرکزی انجام گرفته است که این شاخص نسبت به مدت مشابه قبل کاهش دارد و علت آن این است که پارسال بهرهبرداری از چند طرح بزرگ تولیدی و اقتصادی در این خطه انجام شد و امسال مقیاس طرحها به بزرگی سال پیش نیست.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت و معدن و تجارت استان مرکزی یادآور شد: بهرهبرداری از ۲ طرح بزرگ صنعتی تا پایان امسال هدفگذاری شده و با راهاندازی آنها کاهش در شاخص سرمایه گذاری صنعتی امسال استان جبران میشود.
اشتری ادامه داد: سرمایهگذاری در بخشهای مختلف صنعتی استان مرکزی امسال ۲ هزار فرصت شغلی پایدار را در استان ایجاد کرده که این مهم در شرایط کنونی ارزشمند است.
وی گفت: ۷۲ فقره پروانه بهرهبرداری با سرمایهگذاری ۹۵۴ میلیارد ریال و فرصت شغلی امسال در شهرستان اراک و ۴۰ فقره با سرمایهگذاری یکهزار و ۳۱۰ میلیارد ریال و ۴۱۳ اشتغال در شهرستان ساوه به ثمر رسیده است.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان صنعت و معدن و تجارت استان مرکزی، تامین مالی و مشکلات بیمه تامین اجتماعی و مالیات را از جمله مهمترین مشکلات سرمایهگذاران استان مرکزی عنوان کرد و گفت: انجام امور مالی، مالیاتی و بیمه در شرایط عادی بر اساس دانش تجربی سرمایهگذاران انجام شده و اطلاعات به روز برای گروه هدف این بخش نهادینه نشده است.
اشتری حرکت به سمت فرابورس را برای تامین مالی مورد نیاز واحدهای تولیدی از جمله برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد و افزود: تامین مالی برای طرحهای تا ۲۰۰ میلیارد ریال اکنون از طریق فرابورس با کارگزاران مشخص پیشبینی شده است.