فعالیت نخستین خط تولید استکان های کمر باریک ایرانی با تولید ۱۷۰ هزار قطعه در روز ضمن جلوگیری از خروج ۵ میلیون دلار ارز، درب های صادرات به کشور های همسایه را نیز گشوده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر کارخانجات گروه صنعتی کاوه گفت: به دلیل نیاز به حجم بالای سرمایهگذاری و محدودیت واردات تکنولوژی تولید بلور نازک ، استکان های کمر باریک از کشور های ترکیه، بلغارستان و چین وارد میشد که با سرمایه گذاری ارزی ۵ میلیون یورو، تولید این محصول در داخل کشور امکان پذیر شد.
رحیمی افزود: با بهرهگیری از تکنولوژی روز دنیا و استفاده از دانش و تخصص ایرانی تولید روزانه ۱۷۰ هزار قطعه استکان کمر باریک آغاز شده که ضمن جلوگیری از خروج سالانه ۳ تا ۵ میلیون دلار ارز از کشور، صادرات این محصول به کشورهای عراق ،قطر ،آذربایجان ترکمنستان و امارات آغاز شده و پیشبینی میشود تا پایان سال یک میلیون دلار ارز حاصل از صادرات این محصول وارد کشور شود.
وی ادامه داد: سرعت بالای تولید و کیفیت مطلوب این خط تولید باعث ایجاد ۸۰ شغل پایدار مستقیم شده و محصول تولیدی ضمن برخورداری از کیفیت رقابتی قیمتی معادل یک پنجم نمونه وارداتی دارد.
مدیر کارخانجات گروه صنعتی کاوه گفت: خط تولید استکان کمر باریک یکی از شش خط تولید کارخانه بلور نازک است که در ماههای گذشته سایر خطوط به بهره برداری رسیدند و با اشتغالزایی ۶۰۰ نفر روزانه ۳۰۰ هزار قطعه انواع بلور نازک مثل لیوانهای پایه دار صادراتی تولید میشود.
در این گروه صنعتی مستقر در شهرستان ساوه استان مرکزی شش هزار نفر به صورت مستقیم و هشت هزار نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
استکان کمر باریک و لیوانهای پایه دار از جمله محصولات پر مصرف بلور نازک در کشور است.