سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: کیفیت غذای بیمارستانها تحت هیچ شرایطی نباید تغییر کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا اسلامی تصریح کرد:مسوولان تغذیه بیمارستانها باید به طور
وی با بیان اینکه به منظور پایش مستمر کیفیت غذای بیمارستانها کانال ارتباطی جهت ارسال نتایج نمونه برداری و ارسال تصاویر از وضعیت طبخ و توزیع غذا در مراکز تشکیل شده است افزود: بررسی کیفیت غذای بیمارستانها به صورت لحظه ای پایش می شود و در صورت بروز هر گونه مشکل و یا تخلف با جدیت با آن برخورد می شود.
وی با بیان اینکه تاخیر در پرداختها توجیه مناسبی برای تحت تاثیر قرار دادن کیفیت غذای بیماران و کارکنان در بیمارستانها محسوب نمی شود اظهار کرد: در حال حاضر هزینه غذای شرکتهای تولیدی با تاخیری پنج الی شش ماهه پرداخت می شود و نمی توان از این مساله برای توجیه کاهش کیفیت غذای بیمارستانها استفاده کرد.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مسوولان تغذیه بیمارستانها باید در زمینه کیفیت غذا دقت نظر را داشته باشند و در این زمینه پاسخگو باشند گفت: در صورت وجود مشکل در این زمینه باید قبل از اعلام گروه های بازرسی و نظارتی، مسوولان تغذیه مراتب را پیگیری کرده و اطلاع دهند.