تمام ابزار یک اقتصاد خوب را در دست داریم؛ یک اقتصاد پیشرو و مقتدر، نیروی انسانی، علم و فناوری، انرژی و سرمایه نیاز دارد که کشورمان همه را دارد.
وی ادامه داد: باید دید آنچه ما در انقلاب اسلامی یوم الله میخوانیم به چه اعجازی متکی است؟ ما یوم اللههای زیادی داشته ایم مثل ۲۲ بهمن، ۹ دی و ... که در آن چیزی جز اعجاز مردم نمیبینیم. مردمی که در برابر شرها و فتنهها ایستادند، در مقابل ارتش بعث و حمله عراق، در مقابل توطئههای فرهنگی که بعد از جنگ شروع شد و دشمن برنامه ریزی کرده بود که در تیرماه ۷۸ برنامه آن را بچینند. این مردم بودند که آن را خنثی کردند و مجدد در ۹ دی بود که مردم به صحنه آمدند و اتفاقی را رقم زدند که گمان نمیکنم در طول تاریخ سابقه داشته باشد.
وی با اشاره به فتنه ۸۸ و رفتار برخی مسوولان و سران در مواجهه با آن گفت: دورانی بود که علی تنها ماند و خوبان کشور از ساکتین شدند و مسیر انقلاب را به مسیر دیگری نشانه دادند. یکباره همه راه دیگری را نشان دادند و به عادت سی ساله مردم باید دنبال همینها حرکت میکردند، اما راهشان را گم نکردند. همراهی با توطئه دشمن نکردند؛ حتی آنهایی که در انتخابات رأی داده بودند و نتیجه خلاف ذائقه شان بود و تعدادشان هم کم نبود، روز اول برای اعتراض آمدند، اما بلافاصله بعد از نخستین خطبه رهبری همه کنار کشیدند و آن توطئه گرها و دشمنهای برنامه ریزی کننده این غائله را به کناری راندند. ۹ دی عظمت حضور مردم در حدی بود که خود ما که دعوت کننده بودیم غافلگیر شدیم و من نمیتوانستم خودم را به جایگاه برسانم و در چهار راه ولیعصر و میدان ولیعصر جای سوزن انداختن نبود.
وی درباره تحریمها تصریح کرد: تحریم از اول انقلاب بوده است و همیشه هم حرف دولتمردان این بود که تحریم بیشتر ما را خودکفا میکند، اما متأسفانه برخی آمدند و مفاهیمی مثل اینکه ما در شعب ابی طالب هستیم و بزودی از بین میرویم تنها راه نجات را سازش با استکبار خواندند و قراردادهایی بستند که بلافاصله بعد از آن کشور گلستان میشود و اقتصاد درست میشود. در مقابل این توطئهها هم آمریکاییها تصور کردند که الان وقت خوشه چینی تحریمهای اقتصادی است که بیایند و کار را تمام کنند و بازهم ۶ آذر رهبری فرمودند: مردم کار را تمام کردند و کار بزرگ را انجام دادند.
سردار نقدی افزود: امروز فتنه اقتصادی دشمن کارکرد خود را از دست داده است و تمام عناصر مادی که در فتنه میشد اعمال کرد اعمال شده و دیگر حرفی برای گفتن ندارد و از اساس هم نداشت. روزی که ما در مقابل امواج ترور ایستادیم اطلاعات نداشتیم. وزارت اطلاعات ما سال ۶۴ تشکیل شد، بلکه یک اطلاعات تازه کار با جوانان دانشجویی که بزرگترین آنها ۲۴ساله بود و الفبای اطلاعات را نمیدانستند و کار را در مقابل گروههایی که خبره این کار بودند در دست گرفتند و همه آنها را ورشکسته کردند.
معاون هماهنگ کننده سپاه گفت: دشمن با تمام تشکیلات به روز خود در زمان جنگ مقابل ما ایستاد و ما هرچه داشتیم از غنایم دشمن و ارتش از رژیم شاه بود. ما با قایق ماهیگیری در آبهای خلیج فارس به جنگ با ناو هواپیما بر میرفتیم. نادر مهدوی به جنگ با یک ناو بزرگ رفت و به آن ضربه زد و هیمنه دشمن را شکست. در تمام جنگها و رویاروییهایی که در این سالها داشته ایم با دست خالی غلبه کردهایم.
وی با اشاره به اینکه تمام ابزار یک اقتصاد خوب را در دست داریم، گفت: یک اقتصاد پیشرو و مقتدر چه میخواهد؟ نیروی انسانی، علم و فناوری میخواهد؟ ما همه اینها را داریم. کشوری که پرندههای بدون سرنشین و موشک بالستیک نقطه زن میسازد که پیش از ایران هیچ کسی آن را نداشت. کشور ما که یک خمپاره ۶۰ نمیتوانست بسازد الان پیشرفت هایش را باید دید. آنچه را که اقتصاد ما نیاز دارد ما داریم. عناصر بسیاری در کشور داریم مثل مس و آهن و آلمینیوم و ... اگر آن روز به ژاپن بگویی راهت را میبندیم تمام کارخانه هایش میخوابد، زیرا مواد اولیه اش از جای دیگری میآید، آلمان هم همینطور است. اما ما مواد اولیه زیرپای خودمان است.
سردار نقدی ادامه داد: نقدینگی زیادی هم داریم منتها این نقدینگی در جای خود صرف نمیشود و اگر در مسیر اقتصاد و تولید بیفتد کوهها را از جا میکَند. وقتی ما سرمایههای خودمان را در عرصه تولید نمیآوریم توقع داریم دیگران این کار را انجام بدهند؟ نیروی انسانی، مواد اولیه، نقدینگی و حتی مدیریت در زمینه اقتصاد هم داریم. آنچه که ما در این عرصه کم داریم دیدگاه و نگاه راهبردی در توکل به خدا و خودباوری ملی را کم داریم. این دیدگاه اگر باز گردد اقتصاد ایران این قابلیت را دارد که در ترازهای دنیا بایستد. دلسوزان به این مسأله اعتماد کنند و جوانانی را روی کار بیاورند که خودباور باشند.
وی تصریح کرد: این فتنه اقتصادی از ابتدا و در نطفه شکست خورده بود؛ زیرا این ظرفیت اقتصادی در کشور ما وجود دارد. دشمن خسته و فروشکسته است. آمریکا به خام فروشی نفت افتاده است و از سال ۲۰۱۴ روزانه ۳ میلیون نفت خام صادر میکند و از بزرگترین صادر کنندگان ذغال سنگ خام در دنیا شده است. کشوری که خود را فرا صنعت میداند و ادعا میکند از خدمات کسب درآمد میکند. حال نه تنها با آبرو ریزی صنایع فرودست را به آمریکا بازگرداند و جهانی سازی اقتصاد آمریکا را زیرپا گذاشت، دچار شکست شده و به آخر خط رسیده است. ۲۳ هزار میلیارد دلار بدهی دارد که روندی غیرقابل بازگشت است.
وی اضافه کرد: اقتصاد آمریکا فروپاشیده است، اما اقتصاد ما باوجود همه این کارشکنیها بازهم به راه خود ادامه میدهد. اکنون که همه راهها رفته اند و نتیجه نگرفته اند بر روی فضای مجازی تمرکز میکنند و عملیات روانی را از این طریق انجام میدهند. متأسفانه امروز در فضای مجازی استقلال نداریم و استقلال کشور ما در این زمینه مخدوش است این یعنی خلاف استقلال در حالی که مدیریت فضای مجازی باید دست خودمان باشد. ما باید تلاش کنیم دانشگاههای ما در این زمینه فعال شوند و دانشجوها به میدان بیایند تا به سرعت از دنیا جلو بزنیم که این نقطه قوت ما است.