این روزها نوجوانان دیروز و امروز بر پرده نقرهای هستند. حسن تصادفی که حال و هوای خوبی به سینما داده است.
سری به سینما زدیم و با بازیگران و مخاطبان این فیلمها همراه شدیم. بازیگران نوجوان این فیلم از روزهای تولید و خاطره هایشان میگفتند.
یکی میگفت: از شنیدن قصه این «۲۳ نفر» که ۲۲ نفرشان زنده هستند به خود بالیدم. از اینکه با وجود سن کم حاضر نشدند حتی در تبلیغات بعثیها شرکت و علیه کشورشان صحبت کنند.
یکی دیگر از بازیگران میگفت: برای نخستین بار است که در سینمای ایران «۲۳ نفر» با هم قهرمان میشوند.
با مخاطبان این فیلم همراه شدیم.
خانمی میگفت: با دیدن این فیلم به خود بالیدم. ایرانیها از همان کودکی و نوجوانی فکرهای بزرگی دارند و بزرگ منش هستند.
دو نوجوان که با هم به سینما آمده بودند میگفتند؛ از این فیلم درس شجاعت گرفتیم. درس اینکه سن و سال مهم نیست و هر کس در هر مسوولیتی که هست میتواند برای کشورش موثر باشد.
به سراغ مخاطبان «منطقه پرواز ممنوع» رفتیم.
پسر نوجوانی را دیدیم که برای دومین بار به تماشای فیلم آمده بود، میگفت: به دلیل هیجان و یوز پلنگی که در فیلم بود برای دیدن دوباره این فیلم ترغیب شدم.
نوجوان دیگری میگفت: این فیلم نشان داد با تلاش و کوشش میتوان به هر آنچه که میخواهیم برسیم و از کارگردانان میخواهم از این قبیل فیلمها زیاد بسازند.
با آقای نادر طالب زاده در این باره صحبت کردیم. این تهیه کننده و منتقد سینما در این باره گفت: گونه نوجوان، گونه پر طرفدار و خوبی است که هم در بعد اقتصادی و هم در بعد مخاطب میتواند به ما کمک کند. فیلم «۲۳ نفر» فیلم با کیفیت و قابل دفاعی است که قابلیت عرضه جهانی هم دارد. «منطقه پرواز ممنوع» هم جلوه خوبی از نوجوان ایرانی و فطرتش به نمایش میگذارد.
وی ادامه داد: اکنون که نوجوانان با نوعی بحران هویت مواجه هستند وظیفه سینماگران پرداختن درست به دغدغههای آنها است و امیدوارم نمایش این دو فیلم شروع خوبی برای ترغیب فیلمسازان به این قضیه باشد.
۵ میلیاردی شدن «منطقه پرواز ممنوع» و رضایت مخاطبان از «۲۳ نفر» نشان میدهد که نوجوانان و خانواده هایشان از فیلمهای خوب و جذاب استقبال میکنند.
حالا نوجوانان ایرانی منتظر هستند تا در سینما با فیلمهایی پر محتوا، سرشار از خلاقیت و امیدوار کننده جدیتر گرفته شوند.