فراخوان جذب مدرس در دانشگاه جامع علمی کاربردی از فردا ۸ دی ۹۸ آغاز میشود و تا دو هفته ادامه دارد.
وی افزود: تفاوت این دوره از فراخوان نسبت به دورههای ۹۵ و ۹۷ در تخصصی بودن رشتهها است که بعد از حداکثر ۳۲ هفته نتایج نهایی اعلام میشود و افرادی که واجد شرایط باشند برای تدریس در مهر ۹۹ در این دانشگاهها دعوت به همکاری میشوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به نخستین فراخوان در سال ۹۷ گفت: در فراخوان پارسال ۴۵ هزار نفر شرکت کرده بودند و در فراخوان امسال نیاز استانها به جذب مدرس در دروس معارف و غیرمعارف حدود ۷ هزار و ۴۰۹ نفر است که مدرسان باید شرایط لازم برای جذب در این دوره را داشته باشند.
آقای امید افزود: شرط معدل (۱۶ به بالا در مقطع کارشناسی ارشد) حداقل سن ۲۸ سال و حداکثر ۷۰ سال از جمله شرایطی است که مدرسان در این دوره باید برای جذب داشته باشند.
وی ادامه داد: تمام کسانی که در دورههای قبلی فراخوان موفق به ثبت نام نشدند یا ثبت نام انجام دادند، ولی دعوت به کار نشدند میتوانند در دوره جدید و در این فراخوان ثبت نام کنند چنانچه بعد از ثبت نام مدارک، سن و شرایط آنها بررسی میشود و در نهایت در طول ۳۰ هفته نتایج اعلام میشود.
ادامه بررسیها برای جذب دانشجو در مقطع ارشد در دانشگاه جامع علمی کاربردی
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: بررسیها برای جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ادامه دارد و در سال ۹۹ جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد وجود ندارد.
آقای محمد حسین امید در نشست خبری که در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد، گفت: کار ساماندهی مدرسان جامع در دوره دوم در ماه آذر انجام شد و به ÷ایان رسید و اکنون مدرسانی که مسیر ارزیابی عمومی را طی نکرده بودند، ولی دارای مجوز هستند میتوانند در دوره جدید که از فردا ۸ دی آغاز میشود شرکت کنند.
وی گفت: سهم هر یک از استانها برای جذب مدرس مشخص شده است، کمترین جذب در استان خراسان شمالی با ۶۲ نفر و بیشترین جذب مربوط به استان تهران با هزار و ۱۱۲ نفر است و در فراخوان جدید حدود ۵ هزار و ۷۱۳ مدرس احتیاج داریم که باید برای جذب آنها اقدام شود.
آقای امید در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در سال ۹۹ افزود: پذیرش در مقطع ارشد برای رشتههای خاص و طرح محور در دستور کار است، اما به سال ۹۹ نمیرسد یعنی در این سال پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نداریم و اکنون بررسیها در حال انجام است.
وی درباره توسعه دورههای مهارت محور در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در مجلس شورای اسلامی و در برنامه ششم توسعه مشخص شده است که ۳۰ درصد دانشجویان باید در دورههای مهارتی آموزش ببینند این در حالی است که هم اکنون جمع دانشجویان مهارتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی و فنی و حرفهای به ۱۵ درصد هم نمیرسد در حالی که باید در سال آینده ۳۰ درصد دانشجویان مهارتی باشند، البته این عقب ماندن به دلیل نداشتن مهارت نیست، اما شهریههای دانشگاه بالا است و از دولت میخواهیم بخشی از شهریه دانشجویان را پرداخت کند و سازمان برنامه و بودجه و کمیسیون تلفیق این قول را داده است و امیدواریم تحقق یابد کند.