نتایج تحقیقات کارشناسان نشان می دهد که با کاهش 10 درصدی سرعت، میزان فوت ناشی از تصادفات جاده ای تا 40 درصد کاهش می یابد.
جواد هدایتی مدیریت سرعت را یکی از مهمترین موضوع در کاهش تصادفات جاده ای بیان کردو گفت: سهم بزرگی از تصادفات و آسیب ها ناشی از نبود مدیریت سرعت خودروها است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان نیز در این نشست با اشاره به فعالیت ۳۵ هزار ناوگان باری و پنج هزار ناوگان مسافربری در این استان گفت: براساس سامانه های تردد شمار، هرساله میزان تردد در محورهای مواصلاتی استان حدود ۱۰ درصد افزایش می یابد.
مهدی خضری تشکیل تیم های مشترک متخصص از اداره ایمنی و ترافیک و پلیس راه و ارائه مدل پیش بینی تصادفات جاده ای استان اصفهان را حاصل هم افزایی دستگاه ها بیان کرد و افزود: با توزیع مناسب گشت های نظارتی و اقداماتی همچون احداث ایستگاه های امنیت سلامت در محورهای مستعد تصادف، تعداد تصادفات کاهش می یابد.
استان اصفهان با بیش از ۱۱ هزار کیلومتر راه، حمل سالانه ۴۹ میلیون تن کالا و ۱۴ میلیون نفر مسافر یکی از استان های شاخص حمل ونقل و راهداری به شمار می آید.
در پایان این جلسه، طرح آغاز طرح ارائه الگوی راه ایمن با تمرکز بر مدیریت سرعت به منظور تحقق سیستم ایمن پایدار در استان اصفهان توسط دستگاه های ذی ربط در امر کاهش تصادفات جاده ای امضا شد.