مدیر پایگاه میراث فرهنگی آسبادهای ایران از تدوین اطلس پراکندگی آسبادهای ایران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، محمد رکنی افزود: در این اطلس موقعیت تمام آسبادهای شناسایی شده در پهنه
او با بیان این که در حال حاضر 420دستگاه آسباد در ایران شناسایی شده است، ادامه داد: این آسبادها در استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد قرار دارد.
این مسوول درباره لزوم تدوین این اطلس اظهار کرد: به دلیل عدم اشراف بر موقعیت ها، نمی دانیم در سطح کشور چه تعداد آسباد داریم و محل قرار گیری این آسبادها در کدام نقاط است.
رکنی اظهار کرد: تاکنون بیشتر آسبادهای شناسایی شده در استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، ارگ بم کرمان و روستای شورابه یزد قرار دارد.
مدیر پایگاه میراث فرهنگی آسبادهای ایران افزود: این تعداد شامل آسبادهایی است که اثری از آنها وجود دارد که البته تعداد آسبادها به مراتب بیشتر بوده است که پس از تکمیل طرح بررسی و شناسایی و مستند سازی، به طور یقین افزایش خواهد یافت.