مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: برای ساخت مخازن ذخیره آب در شهرهای استان ۱۸۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد منابع آب آشامیدنی مورد نیاز استان بوشهر از استانهای همجوار تامین میشود اضافه کرد: در راستای ایجاد منابع آبی در استان، طرحهای آبشیرینکن به ظرفیت ۱۰۰ هزار متر مکعب در مناطق مختلف استان مصوب و عملیاتی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از افزایش تولید آب از آبشیرینکن ۱۰ هزار مترمکعبی بوشهر خبر داد و بیان کرد: اکنون ظرفیت تولید آب از این تاسیسات به ۱۸ هزار و ۵۰۰ متر مکعب افزایش یافته که در آینده به ۲۲ هزار مترمکعب ارتقاء مییابد.
وی با اشاره به اجرای طرح آب شیرینکن ۳۵ هزار متر مکعبی در بوشهر به عنوان بزرگترین طرح در سطح کشور یادآور شد: این طرح ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل آن نقش مهمی در تامین آب آشامیدنی مردم بوشهر دارد.
حمزهپور اجرای طرح آب شیرین کن ۲۸ هزار متر مکعبی سیراف برای انتقال آب به شهرستان جم و طرحهای آب شیرینکن روستایی را از دیگر طرحها در راستای تامین آب آشامیدنی استان دانست.
وی افزود: علاوه بر اجرای طرحهای آبشیرینکن، چهار سد دالکی، خاییز، ارغون و باغان نیز برای تامین آب مورد نیاز مردم استان بوشهر در دست ساخت است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از نوسازی و توسعه شبکه آبرسانی شهرهای استان خبر داد و افزود: در این زمینه ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده که نقش مهمی در توزیع عادلانه آب در شبکه آبرسانی دارد.
وی از اجرای شبکه فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: برای اجرای این طرح ۸۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده که با تکمیل آن تا پایان امسال، ۲۰ هزار نفر جمعیت مرکز شهر بوشهر تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار میگیرند.
حمزهپور به خرید ژنراتور برق برای تامین برق اضطراری آبرسانی شهرهای استان اشاره و اضافه کرد: در راستای پدافند غیرعامل ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات از جمله دو دستگاه ژنراتور برق اضطراری خریداری شده است.