معرفی و بیان شاخص های یک نماینده از قبیل تخصص در زمینه قوانین، صداقت، پرهیز از وعده های واهی در رسانهها منجر به تشکیل مجلسی وزین و عملگرا می شود.
میرزایی افزود: رسانهها می توانند با ابزارهایی چون تحلیل، گزارش، تفسیر و بهرهگیری از ظرفیت فضای مجازی به روشنگری افکار عمومی و آگاهی بخشی اقدام کنند و در زمینه انتخابات هم ایفای درست این نقش از سوی خبرنگاران می تواند راهگشا باشد.
وی اضافه کرد: معرفی و بیان شاخص های یک نماینده از قبیل تخصص در زمینه قوانین، صداقت، پرهیز از وعده های واهی و...در رسانهها می تواند به روشنگری افکار عمومی کمک کند و در نهایت منجر به تشکیل مجلسی وزین و عملگرا شود.
فرماندار ساوه همگان را به تلاش برای برگزاری هرچه باشکوهتر انتخابات مجلس شورای اسلامی دعوت کرد و گفت: مشارکت حداکثری و گسترده مردم در این رویداد نقش موثری در امور داخلی و خارجی کشور دارد و میتواند علاوه بر تقویت وحدت، توان چانه زنی نظام و کشور را در عرصههای بینالمللی افزایش دهد.
به گفته میرزایی، اینکه بازنشر اخبار منفی در میان اهالی رسانه شهرستان ساوه بسیار کم و شایعه سازی نیز وجود ندارد از نقاط قوت رسانه های این منطقه است.
وی خواستار آن شد که رسانهها از بازتاب دادن وعدههای بیجا و غیرقابل اجرا توسط برخی از داوطلبان و نامزدهای انتخابات مجلس که باعث افزایش انتظارات مردم و ایجاد مشکلات برای دستگاههای اجرایی است، اجتناب نمایند و همواره این مساله را در نظر داشته باشند که ساوه نماینده ای متناسب با شان و جایگاه خود لازم دارد.
فرماندار ساوه در پایان تصریح کرد: در انتخابات، فصل الخطاب قانون است و همه داوطلبان به خصوص آنهایی که صلاحیتشان به هر دلیلی تایید نشده است، باید تمکین کنند و به آرای هیاتهای اجرایی و شورای نگهبان احترام بگذارند.
فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز گفت: در شرایط کنونی و انتخابات پیش رو نیاز به همراهی رسانهها محسوس است تا با شناسایی فرصت و تهدیدها بتوانیم ساز و کاری شایسته برای حضور و مشارکت پرشور مردم را مهیا کنیم.
سرهنگ پاسدار دستجانی همچنین در مورد شناساندن کاندیدای اصلح از سوی رسانهها به مردم، گفت: با بیان شاخصهای یک نماینده مردم را به رای دادن عالمانه و آگاهانه سوق دهیم.
در این نشست خبرنگاران شهرستان ساوه نیز دیدگاههای خود را در زمینه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کردند.