مرحله جدیدی روابط امارات و رژیم صهیونیستی
روابط امارات با رژیم صهیونیستی با انتشار مقالهای از وزیر خارجه امارات وارد مرحله تازهای شده است
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از العالم، تبادل پیامهای محبت آمیز میان نخست وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر امور خارجه امارات، با انتشار مقالهای از عبدالله بن زاید، وارد مرحله تازهای شد.
در مقاله بن زاید آمده است اصلاح اسلام از مسیر عادی سازی روابط با تل آویو، با هدف مقابله با ایران، امکان پذیر است.
حسین الموسوی گزاشگر العالم در گزارشی با اشاره به این موضوع تأکید کرد روزگاری تلاشها برای بهبود روابط کشورهای عربی با رژیم اشغالگر به دلیل نگرانی از خشم مردم، غیر علنی بود، اما این روزها این تلاشها علنی و حتی گاه به موضوع قابل توجه در محافل عربی تبدیل شده است.
در تازهترین دور از تلاشها برای عادی سازی روابط، پیامهای محبت آمیزی میان مقامات رژیم اشغالگر و مقامات عربی رد و بدل میشود. این بار مقامی اماراتی با ورود به این بخش، با پاسخ محبت آمیز مقامات اسرائیلی مواجه و هم زمان عربستان نیز در این وادی وارد شد.
عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات، معتقد است اصلاح اسلام در عادی سازی روابط با اشغالگران نهفته است. او در مقالهای با عنوان (اصلاح اسلام، ائتلاف عربی- اسرائیلی در خاورمیانه شکل میگیرد) که در پایگاه اینترنتی اسپکتیتر (Spectator) منتشر شد، کشورهای عربی و رژیم اشغالگر را در مسیر وحدت و همدلی دانست. در این مقاله به نقل از یکی از حاکمان عرب، آمده است، در مأموریت مشترک علیه اهداف ایران، چه کسی با ما همراه است؟
طرح عادی سازی بن زاید به سرعت با استقبال بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قرار گرفت، نتانیاهو با بازنشر ئوئیت وزیر اماراتی، از نزدیک شدن اعراب و اسرائیل استقبال کرد و این روند را فرصتی برای تحقق عادی سازی روابط و استقرار صلح خواند.
ورود عربستان در میدان تبادل پیامهای محبت آمیز میان امارات و رژیم اشغالگر، نیز با یادداشت محمد سعود علنی شد، محمد سعود در توئیتی نوشت، مردم عربستان بر اساس آنچه که مقامات این کشور وعده داده اند خواستار صلح با اسرائیلیها هستند.
محمد سعود در پاسخ به اظهارات نتانیاهو اعلام کرد، بسیار جالب است که شاهد شواهد و علائم صلح میان کشورهای شورای همکاری خلیج (فارس) و اسرائیل باشیم.
مبادله پیامهای محبت آمیز میان کشورهای عربی و اسرائیل قدمتی چندین ماهه دارد، هم زمان در این دوران، مقاماتی از رژیم اشغالگر دیدارهایی از کشورهای عربی داشته اند و همکاریهایی هم میان دو طرف در ابعاد مختلف وجود داشته است تا جایی که خلف الحبتور، بازرگان اماراتی در گفتگو با نشریه آمی (Ami) , وابسته به یهودیان آمریکا، اظهار داشت مقاومت فلسطین به دلیل کشتار اسرائیلی ها، گروههای تروریستی به شمار میآیند.
او در این گفتگو اظهار داشت ایران تهدیدی برای اسرائیل و کشورهای شورای همکاری خلیج (فارس) است.
علاوه بر این موارد برخی منابع فاش کردند یک هیئت عالی رتبه اسرائیلی برای مشارکت در کنفرانس بین المللی مبارزه با فساد، راهی امارات شده است.
تمامی این اتفاقات از مواردی است که بسیاری از کارشناسان آن را تلاش برای سازش و نتیجه نفوذ گسترده اسرائیل در محافل سیاسی و اجتماعی عربی دانسته اند. روند تلاشها برای نزدیک شدن اسرائیل و کشورهای عربی به جایی رسیده که نتانیاهو در تعبیر آن گفته است، این تحول در تاریخ اسرائیل، حتی با لحاظ کردن دورانی که تل آویو با برخی پایتختهای عربی پیمان نامه سازش امضاء میکرد، بی سابقه است.