معاون عمرانی استانداری خوزستان گفت : پس از پایان آبگرفتگی ها ارزیابی خسارت های وارده به شهروندان انجام می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، فاضل عبیات در گفتگو ویژه خبری شبکه خوزستان افزود : شهرداران باید آمار خسارت ها را ارزیابی و اعلام کنند.
وی ادامه داد : پس از ارزیابی پرداخت خسارت ها و تصویب هیات دولت انجام می شود.
معاون عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه شاخص های یک کلانشهر در اهواز وجود ندارد تاکید کرد : شهر اهواز یک سیستم فاضلاب و شبکه دفع آب های سطحی ندارد و در بارش کم سابقه در اهواز و به مدت سه ساعت در اصطلاح غافلگیر شدیم.
عبیات با اشاره به اقددامات انجام شده برای رفع آبگرفتگی در مناطق مختلف بیان کرد : امیدواریم تا جمعه بیشتر مناطقی که دچار آبگرفتگی هستند از جمله اکباتان ، معین زاده ، اطراف مجاهد مشکل تردد خودروها حل شود.
وی ادامه داد : درست است که برای اجرای طرح فاضلاب و سیستم دفع آب های سطحی نیاز به اعتبارات زیادی است اما این تنها حلال مشکلات نیست بلکه باید با برنامه ریزی درست و صحیح و استفاده از امکانات بتوانیم مشکل فاضلاب را رفع نماییم.
معاون عمرانی استانداری خوزستان گفت : همه مسئولان کشوری و استانی پیگیر حل مشکل بحران آبگرفتگی استان هستند از جمله رهبر معظم انقلاب برای حل این مشکل پیگیر و روزانه رئیس جمهور با استاندار خوزستان برای پیگیری امور در تماس و مرتبط است .
عبیات تاکید کرد : نماینده ولی فقیه و استاندار خوزستان و دیگر شخصیت و مسئولان استانی با جدیت پیگیر تامین اعتبار و برنامه ریزی برای حل مشکل فاضلاب هستند و امیدواریم با تلاش این معضلات حل شود.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگو ویژه خبری شبکه خوزستان گفت : ما تا عادی شدن اوضاع در کنار مردم و افراد خسارت دیده از بارش های اخیر هستیم.
مرتضی سلیمی افزود : اردوگاه اسکان اضطراری برای افراد آسیب دیده برپا و بسته های زیستی و غذایی بین آنها و دیگر افراد خسارت دیده توزیع شده است.
وی ادامه داد : همچنین بین افراد آسیب دیده پتو ، موکت ، برنج ، روغن و حبوبات نیز توزیع شده است.