رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پژوهشگران این دانشگاه، پژوهشگران برجستهای هستند که اگر وزارت علوم به اینها توجه نکند خود را محروم کرده است.
وی اضافه کرد: به دوستان وزارت علوم که مدعی راهبری پژوهش و آموزش هستند توصیه میکنم این سرمایه ملی را پاس بدارند.
نظام پذیرش دانشجو یک نظام رسمی است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نظام پذیرش دانشجو یک نظام رسمی است و امکان ندارد کسی بتواند علاوه بر این مسیر از راه دیگری ورود کند.
آقای محمدمهدی طهرانچی در حاشیه هفتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره دستگیری باند فروش صندلی پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این باند کلاهبرداری که به اسم ثبت نام در رشتههای پزشکی دانشگاه آزاد بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان از خانوادهها
میگرفتند توسط حراست دانشگاه آزاد کشف شد و این اقدام نه در دانشگاه بلکه به اسم دانشگاه آزاد اسلامی و با جعل و کلاهبرداری صورت میگرفت.
وی با اشاره به جعل ۲۰ هزار مدرک دانشگاه آزاد در کرج و موارد مشابهی که پیشتر شناسایی و برخورد شده است، گفت: این موضوعات ربطی به نظام درونی دانشگاه آزاد اسلامی ندارد، اما چون این موارد به اسم دانشگاه آزاد اسلامی انجام میشود، مأموریت ویژهای به حراست دانشگاه دادیم تا این موضوعات را پیگیری کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حراست و بازرسی دانشگاه آزاد بسیار هوشیارانه عمل میکند و حدود دو ماه پیش این موضوع کشف شد و، چون این موضوع باید از طریق مراجع قانونی پیگیری میشد موضوع را به پلیس محول کردیم که ماه گذشته فرد کلاهبردار بازداشت شد.
آقای طهرانچی با تأکید بر اینکه نظام پذیرش دانشجو یک نظام رسمی است و امکان ندارد کسی بتواند علاوه بر این مسیر از راه دیگری ورود کند، گفت: از خانوادهها میخواهم این نحو کلاهبرداری و نامههای جعلی را باور نکنند.
تقدیر از ۷۷ پژوهشگر برگزیده دانشگاه آزاد
معاون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هفتمین جشنواره فرهیختگان این دانشگاه در هفته پژوهش و فناوری در سالن اجتماعات بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و از ۷۷ برگزیده پژوهشی تقدیر میشود.
آقای دکتر بابک نگاهداری افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با برخورداری از ۲۵ هزار عضو هیأت علمی تماموقت و ۳۵ هزار عضو هیأت علمی همکار، یک جامعه علمی ۶۰ هزار نفری در اختیار دارد و یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل، تحقیق و فعالیتهای فناورانه هستند که تقدیر از برگزیدگان برای قدردانی از تلاش همه این مجاهدان علمی برگزار میشود.
وی با اشاره به ظرفیتهای این دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی امکاناتی نظیر بیش از ۱۱ هزار آزمایشگاه و کارگاه، ۱۳۰ مرکز رشد، هزار و ۱۲۵ شرکت دانش بنیان فعال در اختیار دارد که مجموعهای بزرگ و توانمند در حوزه پژوهش و فناوری محسوب میشود. این ظرفیت بزرگ انسانی و زیرساختهای پژوهشی، در کشور کمنظیر است.
رئیس هفتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برگزاری هفتمین جشنواره فرهیختگان در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این جشنواره به منظور ترویج و گسترش فرهنگ خلاقیت و نوآوری، شناسایی، تشویق و ایجاد انگیزه در پژوهشگران و فرهیختگان، افزایش سطح مهارتهای فنآفرینان و تقویت انگیزه علمی و پژوهشی، با حضور آقای دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و خانواده پژوهشگران، مخترعان و نوآوران برتر دانشگاه آزاد اسلامی، به صورت ملی برگزار میشود.
آقای دکتر نگاهداری افزود: در جشنواره امسال، از برترینهای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای کتاب، مجله علمی، مقاله، طرحهای پژوهشی، مرکز تحقیقات، آزمایشگاه، مراکز رشد، شرکتهای دانش بنیان، کرسیهای ترویجی، معاونهای پژوهشی برتر، رساله و پایاننامه، انجمنهای علمی و پژوهشی، آموزشکدهها و مدارس سما، باشگاه پژوهشگران و نخبگان، قرآنپژوهان، کارآفرینان و واحدهای دانشگاهی نمونه تقدیر خواهد شد.