به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد کبیری امروز سه شنبه (۲۶ آذر) در نشست مشترک با مسئولان جهاد دانشگاهی بر ضرورت راه اندازی این اندیشکده تاکید کرد.
وی گفت: پس از سخنان ارزشمند مقام معظم رهبری در دیدار با کارآفرینان و فعالان حوزه تعاون بار دیگر توجه به بخش تعاون با رویکرد شبکه سازی و بسترسازی لازم جهت جذب سرمایههای مردمی به منظور ایجاد اشتغال پایدار منطقهای ضرورت پیدا کرد.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد: توسعه تعاون به توسعه پایدار و متوازن کمک میکند و به این ترتیب با سرمایههای مردمی اشتغال ایجاد میشود.
وی تصریح کرد: توسعه تعاون به باز توزیع عادلانه ثروت و توسعه رفاه اجتماعی منجر میشود و باید برای بهره مندی از ظرفیتهای قابل توجه بخش تعاون بیش از نقش مداخله گری، تسهیل گر باشیم.
کبیری یادآور شد: برای بخش تعاون نیازمند نقشه راه هستیم و برای بازخوانی مجدد ساختار و قوانین نیازمند ایجاد اندیشکده تعاون هستیم.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: بخش قابل توجهی از قوانین تعاون با واقعیتهای اجتماعی فاصله دارند و برخی به دلیل تعللها عملیاتی نشده اند، اما با ایجاد ارتباط دانشگاهیان و نخبگان با دولت و حاکمیت و ذی نفعان و تعاونگران در قالب تدوین نقشه راه میتوان به توسعه بخش تعاون بیش از پیش سرعت بخشید.
وی شناسایی و رصد چالشها در بخش تعاون را مهمترین دلیل ایجاد اندیشکده تعاون دانست.
کبیری بر شفافیت، نوآوری، افزایش اعتماد عمومی و استفاده بیشتر دولت از سرمایههای اجتماعی تاکید کرد.
عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی و سایر پژوهشگران حاضر در این نشست با اشاره به اهمیت سرمایههای اجتماعی در کشور بر ضرورت راه اندازی اندیشکده تعاون در کشور تاکید کردند.
در این نشست تفاهم نامه راه اندازی اندیشکده تعاون میان معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی امضا شد.