اولین کارخانه محصولات غذایی بدون گلوتن برای بیماران سلیاک در نجف آباد به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛مدیر عامل انجمن سلیاک ایران با بیان اینکه انجمن سلیاک در سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را شروع کرده گفت: این کارخانه در زمینی به وسعت ۳هزار متر مربع و سوله هزارو ۵۰۰متر مربع با 30 میلیارد ریال هزینه در نجف آباد ساخته شده است.
ناهید جمالی افزود: در این کارخانه سالانه بیش از ۳۶۰ تن انواع نان ، نان خشک ، بیسکویت ، کیک و شیرینی نارگیلی تولید وبه ۲۴ استان کشور فرستاده می شود.
وی با اشاره به اینکه یک درصد از جمعیت ایران دارای بیمارای سلیاک هستند گفت: استفاده از این محصولات غذایی موجب زندگی عادی برای این بیماران می شود.