فرمانده ناجا از اعلام نتایج تحقیقات در خصوص کیکهای آلوده در آینده نزدیک خبر داد.
فرمانده ناجا افزود: نتایج تحقیقات در این زمینه بهزودی اطلاعرسانی خواهد شد.
اشتری، فرمانده ناجا
پیشکسوتان ناجا سرمایههای کشور هستند
فرمانده ناجا گفت: پیشکسوتان نیروی انتظامی سرمایههای کشور و بهخصوص این نیرو هستند.
سردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده نیروی انتظامی در مراسم تجلیل از پژوهشگران عرصه نظم و امنیت با تأکید بر لزوم بهرهگیری از تجارب پیشکسوتان اظهار داشت: پیشکسوتان ناجا سرمایههای کشور و به ویژه ناجا هستند و باید از تجارب آنها در مأموریتهای ناجا استفاده کنیم.
وی با طرح این سوال که هدف از تهیه یک پژوهش، مقاله و تحقیقی که انجام میدهید، چیست، گفت: پژوهشها باید بر اساس ضرورت های سازمان انتخاب شود و خوشبختانه امروز دانشگاه و پژوهشگاه ناجا رتبه علمی بالایی دارد.
فرمانده ناجا با بیان اینکه دانشگاه علوم انتظامی امین باید مرجع علمی پژوهشگران باشد، خاطرنشان کرد: داشتن نیروی انسانی کارآمد دانشجو، استاد و پژوهشگر نیازمند رسیدن به رتبه بالای علمی است که در دانشگاه علوم انتظامی امین وجود دارد.
مراکز دانشگاهی و پژوهشی ناجا کانون تولید ایدهپردازی و تحقیق
سردار حسین اشتری گفت: فرا رسیدن هفته پژوهش را به جمع حاضر به ویژه اعضای محترم هیئت علمی مراکز دانشگاهی و آموزشی ناجا، پژوهشگران و محققان بزرگوار تبریک عرض میکنم و امید است برگزاری چنین نشستی منشا خیر برای سازمان باشد.
فرمانده نیروی انتظامی با تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این مراسم به ویژه سردار "بختیاری"؛ فرمانده دانشگاه علوم انتظامی امین و سردار "قصری" رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا خاطر نشان کرد: برگزاری چنین نشستهایی با تبادل پیشنهادها، انتقادها و راهکارها همراه است و قطعا پیشنهادها و راهکارهای پژوهشگران، محققان و صاحب نظران میتواند به پیشبرد اهداف سازمانی و کسب موفقیتهای روزافزون کمک شایانی کند.
سردار اشتری خطاب به پژوهشگران، محققان و آحاد فرماندهان و کارکنان ناجا تاکید کرد:از پیشنهادها، راهکارها و نظر آحاد سبزپوشان استقبال میکنم؛ البته لازم است دانشگاه علوم انتظامی امین و پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا با تعریف سازوکاری مشخص، پیشنهادها و راهکارها را دسته بندی کنند و متناسب با نیازهای ماموریتی مورد بهره برداری قرار گیرد.
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود با طرح این سوال که هدف از یک پژوهش یا تهیه یک مقاله یا نگارش پایان نامه یا رسانه دکترا چیست؟ ادامه داد: فرماندهی معزز کل قوا (مدظله العالی) فرموند: پژوهشها و تحقیقات باید نافع باشند بنابراین ما نیز ضمن توجه به این رویکرد باید توجه داشته باشیم که مبنای پژوهشها در ناجا نیازهای سازمانی و ماموریتی باشد.
وی با اشاره به نقش و جایگاه مراکز دانشگاهی، آموزشی و تحقیقاتی و پژوهشی ناجا در پیشبرد اهداف سازمانی تاکید کرد: این مراکز باید از منظر علمی و پژوهشی "سرآمد" باشند و ما میتوانیم با برنامه ریزی مدون، علمی و کارشناسی، برای تحقق این مهم اقدام کنیم، در واقع افق علمی ما باید سرآمد بودن مراکز دانشگاهی و پژوهشگاهی ناجا در قیاس با سایر مراکز علمی کشور باشد.
عالیترین مقام انتظامی کشور تاکید کرد: نه تنها باید مراکز دانشگاهی، آموزشی و پژوهشگاهی سرآمد و مرجع باشند بلکه همه مراکز مرتبط با نیروی انتظامی باید این امتیاز و ویژگی را داشته باشند و تحقق این رویکرد نیازمند زیرساختهای مختلف اعم از نیروی انسانی کارآمد، تلاشگر و متعهد است.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه تحقق پلیس در تراز انقلاب اسلامی باید از مراکز علمی و دانشگاهی ناجا آغاز شود، ادامه داد: مراکز دانشگاهی و پژوهشی ناجا باید کانون ایده پردازی، ابتکار عمل و نوآوری نیز باشند. هر چند فعالیتهای نیروی انتظامی حاکی از کارهای پژوهشی، دانشگاهی و علمی است، ولی باید این روند را با قدرت بیشتری ادامه دهیم به طوری که پژوهشها مشکلات پلیس را در اجرای ماموریتها حل کند.
سردار اشتری با اشاره به پیشینه تحقیق و پژوهش در ناجا خاطر نشان کرد: لازم است بررسی کنیم که پژوهشهای صورت گرفته در عمر نیروی انتظامی، چه میزان در اجرای ماموریتها اثرگذار بوده است.
وی مطرح کرد: بدون تعارف عرض میکنم در نیروی انتظامی اینگونه نباید باشد که پایان نامهها و رسالههای دکتری در قفسه کتابخانهها خاک بخورد؛ آن چیزی که متاسفانه امروز در کشور میبینیم و سرنوشت بسیاری از پایان نامهها "بایگانی" است.
سردار اشتری در بخش دیگری از سخنان خود به ارتباط میان مراکز دانشگاهی و پژوهشی ناجا با همه معاونت ها، پلیسهای تخصصی و استانی اشاره کرد و گفت: نشریههای علمی و پژوهشی نیروی انتظامی نیز باید از مطالب علمی و آموزشی در عین حال عملیاتی غنی و سرشار باشند.
این مقام عالی انتظامی با تاکید بر اینکه تولیدهای پژوهشی باید در عملیاتها و روند اجرای ماموریتها موثر واقع شوند، ادامه داد: حرفهای گرایی را در ناجا توسعه دهیم؛ تحقق این امر نیازمند اقدامات علمی در کنار ایده پردازی و ابتکار عمل است. باید به گونهای برنامه ریزی کنیم که هر نیروی پلیس در جایگاه و شغل خود کاملا حرفهای و متخصص گونه عمل کند.
سردار اشتری با اشاره به پیچیدگی جرایم و سرعت تغییر در شیوه ارتکاب جرم مطرح کرد: ما نیز باید مطابق با نیازسنجیها به روز شویم و یک گام جلوتر از نیازهای روز حرکت کنیم.
عالیترین مقام انتظامی کشور به ارتباط دو سویه محققان با ناجا و نیروی انتظامی با محققان اشاره و بیان کرد: پژوهشگران به تعیین اولویتهای ماموریتی نیروی انتظامی کمک کنند چرا که معتقدیم محققان عزیز با درک درست از وضعیت جامعه میتوانند به تبیین ماموریتهای پلیس و تعیین اولویتها کمک شایانی کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانیه "گام دوم انقلاب اسلامی" تصریح کرد: سهم و نقش ناجا باید در تحقق این بیانیه ارزشی و کارآمد مشخص شود. البته به همت پژهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا نمایشگاهی با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب برگزار شد؛ همچنین دبیرخانه این بیانیه در نیروی انتظامی ایجاد و راه اندازی شد که همه این اقدامات بیانگر پیشگامی نیروی انتظامی در توجه به محورهای بیانیه گام دوم انقلاب است، چرا که معتقدیم اجرای منویات و تدابیر فرماندهی معزز کل قوا موجب برکت و پیشرفت امور میشود و تحقق مطالبات معظم له را امری واجب میدانیم.
عالیترین مقام انتظامی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روند اجرای طرح سهمیه بندی بنزین و وقوع حوادثی در کشور خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی در این حوادث نه تنها غافلگیر نشد بلکه ماموریت خود را هوشمندانه و مقتدرانه انجام داد در واقع باید بگویم نیروی انتظامی در تمام صحنهها حضور هوشمندانه و مقتدرانه دارد و این مهم به تایید مردم و صاحب نظران رسیده است.
سردار اشتری با اشاره به فرمایشهای مقام معظم رهبری همزمان با اجرای طرح سهمیه بندی بنزین ادامه داد: فرمایشهای معظم له همچون آبی بر آتش بود و باعث شد مردم صف خود را از اغتشاشگران و اشرار جدا کنند و انصافا نیروهای پلیس نیز در جریان این حوادث شجاعانه ایفای نقش کردند.
فرمانده ناجا با اشاره به شهادت ۲ تن از نیروهای پلیس در جریان حوادث اخیر خاطر نشان کرد: سبزپوشان ناجا به این که میتوانند برای امنیت کشور و مردم ایفای نقش کنند، افتخار دارند، ان شاء الله بتوانیم در همه برههها سرباز خوبی برای ولایت باشیم.
قصری، رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی
پیشتازی نیروی انتظامی در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب
رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را یک تکلیف همگانی برشمرد و گفت: نیروی انتظامی باید در این زمینه پیشتاز باشد.
سردار محمد قصری در مراسم تجلیل از پژوهشگران عرصه نظم و امنیت اظهار داشت: با تلاشهای صورت گرفته، نیروی انتظامی در جشنواره مالک اشتر رتبه اول پژوهشهای غیر صنعتی را کسب کرد.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: امروز تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باید دغدغه و تکلیف همه ما و نیروی انتظامی در زمینه تحقق این بیانیه، پیشتاز باشد.
رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ادامه داد: کاربردیترین تحقیق، تحقیقی است که سریع و دقیق باشد؛ تحقیقی در ناجا مناسب است که بتوان آن را سریع در این نیرو پیادهسازی کرد.
وی افزود: نوآوری و ایدهپردازی موضوعی است که باید به آن پرداخته شود و موفقیت یک جامعه علمی در گرو نوآوری و ایدهپردازی است.
سردار قصری با اشاره به راهاندازی سامانه ثبت ایده و نوآوری در نیروی انتظامی گفت: این سامانه بر نورآوری و ایدهپردازی در نیروی انتظامی تمرکز دارد.
همایش تجلیل از پژوهشگران دانشگاه علوم انتظامی
همایش تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم انتظامی و پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی با حضور سردار اشتری فرمانده ناجا برگزار شد.
این مراسم در سه بخش ارائه گزارشهای فعالیتهای انجام شده در یک سال گذشته، گفتگوی صمیمی با فرمانده ناجا و بیان مسائل از زبان اعضای هیئت علمی و ارائه راهکارها و تدابیر توسط فرمانده ناجا و در نهایت تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه و پژوهشگاه و همچنین مدیران پژوهشی برتر انجام گرفت.
دانشگاه و پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی حدود ۶۰۰ عضو هیئت علمی دارد که در کنار فعالیت آموزشی و تدریس؛ رسالت تولید دانش پلیسی را نیز عهده دار هستند.
این دانشگاه در سال بیش از یکصد عنوان کتاب منتشر میکند و بیش از ۲۰۰ عنوان پروژه تحقیقاتی را اجرا میکند که تاکنون این دانشگاه موفق به نشر بیش از هزار عنوان شده است.
شایان ذکر است دانشگاه علوم انتظامی برای تعامل و مشارکت اندیشمندان و صاحبنظران ملی و بین المللی سامانه دانشنامه تخصصی پلیس را به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی طراحی و اجرا کرده است که تاکنون شش میلیون نفر از این سامانه بازدید و نظرات خود را درج کرده اند.
در این سامانه بیش از پنج هزار مقاله تولید شده اعضای هیئت علمی بارگذاری شده است و در دسترس علاقهمندان پژوهش در عرصه نظم و امنیت قرار دارد.