اجرای طرح ملی پایتخت" فهما"، فرصتی برای دیده شدن فعالیتهای کانونهای مساجد و عرصهای برای رقابت و معرفی الگوهای برتر مساجد است که آن را با یک تپش و سرعت قابل توجه پیش خواهد برد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ایدهها و طرحهای مختلفی که در کانونهای مساجد دنبال میشود، اضافه کرد: سامانه جامع اطلاعات با نگاه مبتنی بر پایش بهتر از تحرکات و فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد در دستور کار قرار دارد تا ضمن قرار گرفتن ایدهها در فضایی متبادل، امکان بهره مندی کانونهای مختلف از ایدههای یکدیگر را فراهم کند.
وی بیان کرد: "طرح پایتخت فهما" با این نگاه شکل گرفته است تا فرصتی را برای دیده شدن حرکتهایی که در کانونهای فرهنگی هنری مساجد اتفاق میافتد، ایجاد کند و از سوی دیگر با امتیازاتی که تعریف شده فرصتهای رقابتی را برای کانونهای فرهنگی هنری مساجد مهیا کند.
صالحی، بهرهمند شدن مجموعه کانونهای فرهنگی هنری مساجد از الگوهای برتر شناخته شده در این رویداد را یکی دیگر از اهداف این طرح برشمرد و ابراز خرسندی کرد: با شکلگیری پایههای این نگاه، فرصتی در شاخصهای "قرآن و عترت"، "شبکه سازی و ساماندهی"، "هنر متعالی"، "کتاب و کتابخوانی"، "مناسبتهای ملی و مذهبی"، "فضای مجازی و رسانه"، "غنی سازی اوقات فراغت" و "خلاقیت و نوآوری" فراهم شده تا بتوانیم ترکیبی از نگاه کمی و کیفی را با هم تلفیق کنیم.
صالحی با بیان اینکه این رویداد ملی هنوز در نقطه شروع است، تصریح کرد: "طرح ملی فهما" گرچه با شاخصهای محدودتری شروع شده، اما زمینههای تکمیل و تکامل خود را پیدا و این شاخصها هم از لحاظ تعداد و هم به لحاظ کیفیت و سنجشهای کیفی ارتقا پیدا میکند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، خاطرنشان کرد: "رویداد پایتخت فرهنگی هنری مساجد ایران" امسال نخستین تجربه خود را پیش رو دارد که امیدواریم با قدمهایی که رو به جلو بر میدارد، قدرت تکامل بیشتری پیدا کند.