به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، این پژوهشها در بخشهای بنیادملی نخبگان، آموزش و پرورش، دانشگاهیان، پارک علم و فناوری، دستگاههای فرهنگی، اتاق بازرگانی، دستگاههای اجرای، استارت آپ ها، فناور برتر دانشجویی، فناور برتر هیات علمی و طرحهای برگزیده دانشگاهها و پژوهشگاه هاست.
در این جشنواره همچنین شش تفاهم نامه سرمایه گذاری بین شرکتها و سازمانهای مختلف امضا شد.
استاندار یزد در این مراسم با اشاره به اهمیت نقش پژوهش در بخشهای مختلف، بر کاربردی شدن طرحهای پژوهش و بهره وری بیشتر از پایان نامههای دانشگاهی تاکید کرد.
طالبی از حمایت مالی از طرحهای پژوهشی مورد نیاز در استان خبر داد و گفت: پایان نامههای مقطع دکترا و کارشناسی ارشد باید حامی معنوی و مادی داشته باشد.
استاندارتعامل و همکاری دانشگاه با بخش صنعت و اتاق بازگانی را بسیار ضروری دانست و گفت: در این راستا طرح نمایشگاه نیاز مطرح شده تا ارتباط سازنده و کاربردی بین صنعت، دانشگاه و نخبگان برقرار شود.
استاندار یکی از بخشهایی که نیازمند فعالیتهای پژوهشی است را آموزش و پرورش دانست و افزود: استعدادهای خوبی در آموزش و پرورش هست که باید به آنها توجه شود
رئیس دانشگاه یزد هم با اظهار تاسف از اینکه بسیاری از پایان نامههای مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در کتابخانهها خاک میخورد، گفت: با ارتباط سازنده صنعت با دانشگاه انتظار میرود شاهد اثر بخشی و مشکل گشایی طرحهای پژوهشی و پایان نامههای دانشگاهی در جامعه باشیم
لقمانی از راه اندازی پارک صنعتی در دانشگاه یزد خبر داد و گفت: قرار است با راه اندازی این پارک دانشجویان بتوانند در کنار دانشگاه در شرکتهای تولیدی، کارآموزی را هم تجربه کنند.