در مراسمی از سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت : این سند با توجه به وضعیت بومی استان و متفاوت از دیگر استان ها تدوین شده است. دکتر معصومه ابتکار افزود : برای اولین بار با یک برنامه مشخص اطلاعات دقیق و ویژه هر استان در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده پیش بینی شده است .
وی با اشاره به اینکه اطلس وضعیت زنان در استانهای مختلف براساس آمار سرشماری سال 95 تدوین شده است ادامه داد :برای تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده با ۳۱ استان قرارداد منعقدشد تا بر اساس اطلس های تدوین شده اقدام کنند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور اظهارداشت : ابتدای دولت دوازدهم ریاست جمهوری ابلاغی را به این معاونت داشتند تا بر اساس آن ۳۱ درصد از مناصب رده های مدیریتی در اختیار بانوان قرار بگیرد و حضور زنان در عرصه های مدیریتی از اهمیت بالایی برخوردار است که در این زمینه صحبتهای با استاندار خوزستان داشتم .
دکتر ابتکار بیان کرد : موضوع گفتگوی ملی خانواده یکی از طرحهای مهمی است که در راستای توصیه های مقام معظم رهبری و ماده ۱۰۲ قانون برنامه و بودجه اجرا که فاز نخست مطالعات این طرح در تمامی استانها از جمله خوزستان انجام شده است.
وی با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار نیازمند حمایت و توان افزایی هستند ، گفت : حمایت از تعاونی های زنان نیز در دستور کار است و با همکاری سیستم بانکی کشور درحال تلاش هستیم تا تسهیلاتی را برای بانوان دریافت کنیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور افزود :یکی از برنامه های دولت دوازدهم عدالت جنیستی می باشد که دارای هفت شاخص در حوزه های آموزش، بهداشت، ورزش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، امنیت و حقوق و 176 زیر شاخص می باشد که این شاخصها بین دستگاههای اجرایی مختلف تقسیم بندی شده است.
دکتر ابتکار ادامه داد : برای حضور زنان در عرصههای سیاست گذاری و مدیریتی باید برنامهریزی کرد و زنان شایسته پس از شناسایی با حضور در دوره های مختلف مورد آموزش قرار بگیرند.
وی همچنین از امضای تفاهمنامه با استاندار خوزستان برای اجرای طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی در استان خوزستان خبر داد و اظهارداشت : هرچند شهرهای سیل زده شاهد اجرای طرح بودند ولی با این تفاهمنامه ۱۵ شهرستان دیگر میزبان اجرای طرح می شوند.