امسال هزار و 265 تن گوجه فرنگی در ساری تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران مدیر جهاد کشاوری ساری با اشاره به کشت گوجه در 86 هکتار زمین این شهرستان گفت : با میانگین عملکرد 14 تن در هکتار ، هزار و 265 تن محصول امسال تولید و در بازار مصرف عرضه شد.
پورفلاح افزود : به علت فراهم نبودن شرایط کشت گوجه فرنگی در هواي آزاد فصول سرد سال ، کشت این محصول در فضای گلخانه ای صورت می گیرد که كنترل عوامل محیطی و تنظیم شرایط مورد نیاز گیاه و برنامه كشت مطابق با نیاز بازار ، سودآوری بیشتر را به دنبال دارد.
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای C و A ، اسیدفولیك ، ویتامین B1، B2، B3، B5 و همچنین كلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و روی است.