ایستگاه راه آهن اصفهان به عنوان ایستگاه پایلوت توسعه ایستگاه های راه آهن کشور انتخاب شده است.
سیدرضا سادات حسینی با اشاره به نقشه راهبردی مدیریت راه آهن کشور برای توسعه 32 ایستگاه راه آهن در استان های مختلف افزود: معیار و شاخصههایی که برای توسعه ایستگاههای راه آهن کشور استفاده میشود، معیارهای استاندارد جهانی است که در کنفرانس ایستگاههای آینده (NEXT STATION) تصویب شده و ایستگاه حمل و نقل ریلی اصفهان هم یکی از ایستگاههای آینده شبکه حمل و نقل ریلی جمهوری اسلامی ایران است.
وی گفت: منبع تامین مالی این طرح توسعهای که مقرر شده در 32 ایستگاه راه آهن کشور، اجرایی و عملیاتی شود تاکنون اعلام نشده و مجری اصلی این طرح راه آهن جمهوری اسلامی ایران است و در انتظار تصویب طرحهای اجرایی و تخصیص بودجه برای عملیاتی کردن است.
مدیر کل راه آهن اصفهان، سهولت در خدمترسانی به مسافران شبکه حمل و نقل ریلی و راحتی بیشتر آنها در طول سفر از نتایج توسعه ایستگاه راه آهن اصفهان دانست و افزود: این طرح توسعهای از لحاظ کمی هم ظرفیت ایستگاههای راه آهن را افزایش میدهد و در ارتقای خدمات رفاهی و حمل و نقل تاثیر گذار خواهد بود.
سید رضا سادات حسینی، اجرای طرح ایستگاههای آینده در ایستگاه راه آهن اصفهان را در افزایش میزان ترددها تاثیرگذار دانست و گفت: بر این اساس لازم است تا همزمان با اجرای طرحهای توسعهای در ایستگاههای راه آهن، زیرساختهای ریلی آنها توسعه تا زمینه افزایش تعداد قطارها در ایستگاه فراهم شود و میزان خدماتدهی و ظرفیت قطار های حومه ای نیز توسعه داشته باشد.
اکنون از ایستگاه راه آهن اصفهان با 900 کیلومتر خط ریلی روزانه از طریق هشت رام قطار به طورمیانگین سه هزارو 500 مسافر در قالب رفت و برگشت به مقصد بندرعباس، مشهد، زاهدان و تهران و برعکس جابجا می شوند .