معاون میراثفرهنگی خراسان رضوی از انتقال دائمی ۳۳ هزار شیء تاریخی از موزه ملی به موزه بزرگ خراسان خبر داد.
او با بیان اینکه امروز وجود موزه به ویژه موزههای باستانشناسی و هنری در هر شهر نماد و مظهر رشد و کمال فرهنگی مردم آن خطه محسوب میشود، افزود: موزهها نقش زیادی در تداوم توسعه فرهنگی و معنوی شهرها دارند.
معاون میراثفرهنگی خراسان رضوی با تأکید بر نقش تأثیرگذار موزهها در معرفی تجارب فکری، فرهنگی و هنری، گفت: موزه یک مرکز آموزشی است که میتواند در القا و انتقال احساس، بینش و اندیشه ایرانی و هویت ملی نقش داشته باشد.
او افزود: اشیایی که به موزه بزرگ خراسان منتقل شده متعلق به دورههای مختلف تاریخی است که برای تکمیل بخشهای مختلف این موزه امسال به این محل انتقال یافته است.
خانم اکبری با اشاره به انتقال این اشیا با هدف تکمیل طرح فعال سازی موزه بزرگ خراسان تصریح کرد: این اشیا به عنوان آثار ارزشمند تاریخی در موزه بزرگ خراسان به صورت ثابت و دائمی به نمایش گذاشته میشود.
معاون میراثفرهنگی خراسان رضوی گفت: طرح موزه بزرگ خراسان از سال ۱۳۸۴ آغاز و دارای سه بخش است که بخش اول آن شامل ساختمان موزه، فضای مخزن، آمفی تئاتر، آزمایشگاه مرمت اشیای تاریخی و نمایشگاه یافتههای باستانشناسی خراسان، بخش دوم موزه نیز شامل نمایشگاه آثار برجسته ایران و بخش سوم شامل تکمیل طبقات موزه است که انتقال اشیای تاریخی برهمین اساس انجام میشود.
موزه بزرگ خراسان در زمینی به مساحت ۵ هزار متر مربع در ۱۳ طبقه با زیربنای ۱۸ هزار مترمربع صحنهای از تجلی خراسان در حوزههای فرهنگی، تاریخی و تمدنی است.