با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور هفدهمین مرکز یادگیری محلی کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور در این آیین گفت: مراکز یادگیری محلی فرصتی برای مهارت آموزی همزمان با آموزش سواد پایه است.
آقای شاپور محمدزاده با بیا اینکه مهارتآموزی در کلام رهبر معظم انقلاب توصیه شده و یکی از دغدغههای اصلی رئیسجمهور است افزود: بر این اساس تلاش برای توسعه آن از اولویتهای سازمان نهضت سوادآموزی است.
وی ادامه داد: ۴۵۰ مرکز یادگیری محلی در کشور فعال است و تا پایان برنامه توسعه به ۶۵۰ مرکز افزایش مییابد.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور اضافه کرد: کهگیلویه و بویراحمد در دو سال گذشته از استانهای پیشرو در راه اندازی مراکز یادگیری محلی در کشور است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هم گفت: در این مرکز که هفدهمین مرکز یادگیری محلی استان و پانزدهمین مرکز غیر دولتی در کشور است سوادآموزان دورههای سوادآموزی، انتقال و تحکیم همراه با سوادآموزی در بخش مهارتها نیز آموزش می بینند.
هادی زارع پور با بیان اینکه آموزش ۴۰ نوع مهارت در این مراکز پیش بینی شده است افزود: در طول سال برنامههای نظارتی از این مراکز انجام میشود.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان نیز گفت: خیاطی، صنایع دستی، حقوق شهروندی، مهارتهای زندگی و آسیبشناسی فضای مجازی از مهمترین آموزشهای مراکز یادگیری محلی در کهگیلویه و بویراحمد است.
سید حمدالله خواهش نیک افزود: با نیازسنجی انجام شده یک مرکز یادگیری محلی برای نخستین سال در شهر باشت راه اندازی میشود.
درآئین راه اندازی این مرکز نمایشگاهی از نحوه تهیه برخی غذاهای محلی استان و همچنین سیاه چادر عشایری برپا شد.