وزیر علوم گفت: تربیت نیروی انسانی یکی از اهداف اصلی توسعه آموزش عالی در کشور است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری اطلاعات در دیدار با جامعه دانشگاهی تربت
منصور غلامی افزود: در خیلی از نقاط کشور مسئولان محلی و دستگاه های اجرایی به رشد و پیشرفت این دانشگاه ها کمک کردند ، این در حالی است که وزارت علوم به تنهایی نمی تواند همه امکانات را فراهم و موانع را برطرف کند.
وزیر علوم گفت: یکی از سیاستهای محوری ما توسعه پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد است که در سالیان اخیر موفق شدهایم بالغ بر چهار هزار شرکت دانش بنیان را در ۱۹۷ مرکز رشد و ۴۲ پارک علم و فناوری تحتپوشش قرار دهیم.
غلامی بیان داشت: اهمیت این موضوع زمانی بیشتر می شود که بدانیم با توجه به همه گرفتاریها و تهدیدات و تحریم هایی که در این مدت برای جمهوری اسلامی ایران بوجود آوردند، این کشور در بین ۱۵ کشور برتر دنیا به لحاظ توسعه علمی قرار گرفته است و این یک تلنگر به مجامع علمی و سیاسی دنیاست که چگونه توانستیم با این همه گرفتاری که آنها برای ما بوجود آوردند به این رتبه های برجسته علمی دست یابیم.
وی خطاب به جامعه دانشگاهی تربت حیدریه گفت: انتظار می رود که جامعه دانشگاهی مزیت های علمی هر منطقه را شناسایی و پایش کنند تا در طرح ساماندهی و ماموریت گرایی دانشگاهها بتوانیم به نحو مطلوب عمل کنیم.
در پایان این نشست و هنگام بازدید وزیر علوم از دانشگاه برخی از دانشجویان رشته های علوم انسانی ، علوم سیاسی و باستان شناسی با بهمراه داشتن پلاکاردهایی نسبت به حذف این رشته ها از دانشگاه تربت حیدریه اعتراض خود را به وزیر علوم ابراز داشتند.
در ادامه این سفر وزیر علوم از پژوهشکده زعفران تربت حیدریه و دستاوردهای مرکز رشد این شهرستان بازدید کرد.
هم اکنون بیش از ۱۱ هزار دانشجو و ۲۵۰ استاد عضو هیئت علمی در ۷ مرکز علمی شامل؛ دانشگاه عالی، علوم پزشکی، آزاد، پیام نور، علمی کاربردی، فرهنگیان و فنی و مهندسی تربت حیدریه تحصیل و تدریس می کنند.