نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: ۱۶ آذر در تاریخ کشور ما به الگوی استکبارستیزی تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، آیت الله سیداحمد علم الهدی امروز در اجتماع ۴ هزار نفری جهادگران و
عضو مجلس خبرگان رهبری ، فرهنگ مقاومت را علت سربلندی ملت ایران در سالهای اخیر و شکستهای مکرر دشمن دانست و با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی از بسیجیان خواست در عرصه های جنگ سخت ، نیمه سخت و نرم برای مقابله با دشمن آماده باشند.
وی وقایع اخیر کشور پس از طرح سهمیه بندی بنزین را از مصداقهای جنگ نیمه سخت دشمن ارزیابی کرد و گفت: با حضور بسیجیان این توطئه دشمن دو روزه با شکست مواجه شد.
آیتالله علمالهدی با تشریح وضع کنونی کشور گفت: اقلیتی در کشور وجود دارد که فکر میکند راه حل مشکلات ، ارتباط با دشمن است در حالی که اکثریت جامعه ما با اندیشه بسیجی خود به خداوند اعتماد دارند و از مشکلات داخل کشور ناامید نمیشوند و پیروزی بر دشمن را نزدیک می دانند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی همچنین انتخابات را عرصه ای برای اقدام جنگ نرم دشمن دانست و بر هوشیاری بسیجیان برای مقابله با این تهدید نرم دشمن، تاکید کرد.
آیتالله علمالهدی افزود: هر عنصری که با رهبری زاویه داشته باشد روزی به عامل نفوذی دشمن تبدیل خواهد شد و باید مراقب بود که چنین افرادی به مجلس راه پیدا نکنند.
وی تاکید کرد: بسیج باید میدان انتخابات پیش رو را تصرف کند تا دشمن نتواند در این عرصه نفوذ کند.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم در این مراسم گفت: در ۴۰ سال گذشته انقلاب اسلامی، حتی یک روز هم نبرد بین حق و باطل متوقف نشده است .
سردار علی فدوی افزود: توطئههای استکبار به رهبری آمریکا در تاریخ انقلاب اسلامی بی شمار است و آنچه باعث پیروزی ملت ایران در این تقابل ها شده است، فرهنگ مقاومت و پیروی از رهبری است .
وی گفت: با وجود اینکه امکانات نظامی و اقتصادی ایران با آمریکا قابل مقایسه نیست؛ اما تاکنون در همه عرصههای برخورد با آمریکایی ها، ملت ایران سربلند بوده است .
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: ایمان به خدا، به کارگیری اندیشه بسیجی، اطاعت از رهبری و تکیه بر توان داخلی، سلاح کارآمد ملت ایران در مقابله با دشمنان و رمز پیروزی در این نبردها بوده است .
اجرای چند سرود حماسی و مداحی از دیگر برنامه های اجتماع ۴ هزار نفری دانشجویان بسیجی در دانشگاه فردوسی بود.