در این روزهای سرد پاییز کدو حلوایی با خاصیت فراوان بازارش گرم و پررونق است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، کدو های نارنجی رنگ و خوشمزه ای که در فصلهای سرد سال طرفداران زیادی دارد و با دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می کند.
رنگ نارنجی درخشان کدوتنبل نشان می دهد که منبع غنی از بتا کاروتن است.
افرادی که رژیم غذایی غنی از بتا کاروتن دارند، کم تر مستعد ابتلا به سرطان هستند.
بتا سیپتوکسانتین و کاروتنویید موجود در کدوتنبل خطر سرطان ریه در افراد سیگاری را کاهش می دهند.
یک وعده کدوتنبل حدود 550 گرم پتاسیم دارد، پتاسیم یک ماده معدنی مهم برای عملکرد درست قلب و ماهیچه ها است.
مصرف این خوراکی شیرین و لذیذ و پرخاصیت برای تمام افراد و در گروهای سنی مختلف به صورت متعادل توصیه می شود.