مدیر کل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت : ناوگان حمل و نقل در صورت حمل محصولات کشاورزی جنوب کرمان به مقاصد هدف ،مشوق دریافت می کنند.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان مدیر کل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در حاشیه جلسه سامان دهی حمل و نقل محصولات کشاورزی جنوب استان کرمان در جیرفت گفت: برای حمل و نقل به موقع محصولات کشاورزی جنوب استان و تشویق رانندگان به حمل محصولات از مبدا جنوب استان کرمان سه مشوق حمل و نقل مانند تامین سوخت تشویقی ، لاستیک وروغن پیشنهاد شده است که با هماهنگی و همکاری وزارت صمت و سازمان راهداری این مشوقها عملیاتی می شود.
دغاغله با اشاره به حساسیت حمل و نقل محصولات سبزی و صیفی جنوب کرمان و نیاز بازار کشور به این محصولات بر سامان دهی ویژه و هدفمند در این حوزه به ویژه در فصل اوج بار تاکید کرد.
وی ترددهای یک سر خالی وتحمیل هزینه به رانندگان و ناوگان را از معضلات جدی بخش حمل و نقل کالا در کشوردانست و افزود: دلالان و لایه های پنهان که هیچ رد پایی از آنها در دارایی ،هزینه های حمل و نقل و عوارض دیده نمی شود بیشترین سود و حتی سود واقعی را به جیب می زنند.
مدیر کل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از فعال بودن 18بازارگاه الکترونیکی بخش حمل ونقل در کشور خبر داد و گفت: بازارگاه الكترونیكی یا E-Marketplace بستری است كه تعاملات، مذاكرات و انجام معاملات بین ارایهدهندگان و متقاضیان خدمات حمل و نقل جادهای كالا از طریق اینترنت در آن صورت میگیرد.
دغاغله حمل و نقل هوشمند بار، زمانبندی بهتر اتصال بار به كامیون، بهبود كیفیت ارائه خدمات در صنعت حمل و نقل جادهای كالا، صرفه جوییهای اقتصادی در صنعت لجستیك و افزایش درآمد رانندگان از جمله مهمترین مزایای راهاندازی بازارگاههای الكترونیكی است.
دغاغله در این نشست پیگیری وزارت صمت برای زمینه سازی صادرات محصولات کشاورزی جنوب استان کرمان را کمکی برای تسریع در حمل و نقل محصولات دانست و گفت: با تمهیدات ویژه حمل و نقلی سازمان راهداری و نرخ مناسب محصولات می توان کمک قابل توجهی به کشاورزی منطقه جنوب استان کرمان انجام شود.
سالانه چهار و نیم میلیون تن محصولات کشاورزی در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان تولید و روانه بازار میشود.