رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از پرداخت ۳ میلیارد تومان کمک هزینه برای سرویس دانش آموزان مدارس استثنایی خبر داد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: همچنین شهرداری تهران ۱۵ میلیارد تومان برای کمک هزینه سرویس دانش آموزان مدارس استثنایی پرداخت کرده است.
وی همچنین از اختصاص ۷ میلیارد تومان برای کمک هزینه خرید صندلی چرخدار (ویلچر) و سمعک دانش آموزان استثنایی خبر داد و گفت: به هر دانش آموز معلول نیازمند به ویلچر، یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان کمک هزینه پرداخت خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: به منظور کاشت و تعمیر حلزون برای دانش آموزان کم شنوا نیز کمک هزینهای در نظر گرفته شده است.
آقای حسینی با اشاره به کمبود نیروی توانبخشی در مدارس استثنایی گفت: هم اکنون بخشی از این کمبود با ۳۷۰ توانبخش از دانشگاههای علوم پزشکی جبران شده است، اما ما هم اکنون به ازای هر ۵۷ دانش آموز، یک توانبخش داریم که باید این رقم را کاهش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: ۴۶ مدرسه ویژه دانش آموزان اوتیسم در کشور وجود دارد و در ۱۴ استان هیچ مدرسهای برای این دانش آموزان در نظر گرفته نشده است و این دانش آموزان در کلاسهای ضمیمه در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل هستند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تاکید بر اینکه آمارهای دانش آموزان اوتیسمی درحال افزایش است، گفت: به علت کمبود امکانات، بسیاری از دانش آموزان استثنایی در گذشته شناسایی نشده اند که در سالهای اخیر توانسته ایم با استفاده از ابزار نوین، آنها را شناسایی کنیم و تحت پوشش قرار دهیم.