تاکید نماینده ولی فقیه در سمنان:
توسعه مفاهیم کاربردی علم اخلاق در حوزه های علمیه خواهران
نماینده ولی فقیه در استان سمنان : مطالعه ،مباحثه و تعلیم اخلاق باید به ارکان آموزش و تحصیل در حوزه های علمیه خواهران تبدیل شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان ، آیت الله سید محمد شاهچراغی در دیدار با رئیس مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور با ابراز خرسندی جدیت بانوان طلبه در فراگیری علوم دینی بر توسعه مفاهیم کاربردی علم اخلاق مبتنی بر سیره بزرگان دین مبین اسلام تاکید کرد.
وی حمایت از بانوان طلبه را موجب تحکیم بنیان های دینی در خانواده ها و ترویج مفاهیم دینی با آموزش های چهره به چهره در محیط خانه و اجتماع دانست.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور نیز در این نشست از تغییر روند آموزش قران در مدارس علمیه بانوان خبر داد و تصریح کرد : طبق برنامه ریزی بر اساس یادگیری روزانه قرائت، و تفسیر و آشنایی تخصصی با سوره های کلام الله مجید، در نظر است تا 5 سال آینده فارغ التحصیلان حوزه های علمیه خواهران تا 20 هزار جلسه قرائت قرآن در سطح کشور راه اندازی مدیریت و تدریس کنند.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور با بیان اینکه حدود 100 هزار بانوی طلبه زیر نظر 500 مدرسه مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور و جامعه الزهراء مشغول تحصیل هستند افزود : طی افزون بر دو دهه گذشته نیز در مجموع 80 هزار نفر از بانوان از این دو مجموعه فارغ التحصیل شده اند.
وی از تدریس حدود 6 هزار استاد در حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور خبر داد و گفت : بسیاری از مدرسان این حوزه ها در سطوح 2 و 3 از فارغ التحصیلان همین حوزه ها هستند و فقط در بخش های تخصصی سطوح 3 و 4 هنوز از استادان سایر حوزه ها استفاده می شود.
حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور تغییرات در مفاهیم 190 واحد درسی حوزه های علمیه با رویکرد فرهنگی، تبلیغی و پژوهشی را یاد آور شد و گفت : به منظور نزدیک شدن آموزش ها به نیازهای روز جامعه در مرحله اول 20 واحد و در مراحل بعدی بخش مهمی از واحد های درسی حوزه های علمیه خواهران کشور با نظر و نظارت معاونت فرهنگی و تبلیغی و پژوهشی تعیین می شود به همین منظور هم اکنون ساعات درسی حوزه های علمیه خواهران از 5 ساعت به 4 ساعت کاهش یافته و یک ساعت بر اساس نظر مدیران مدارس به امور مباحثه و فرهنگی اختصاص یافته است.