به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از برلین؛ دادگاه قانون اساسی آلمان درباره اینکه در ارتش این کشور، مردان با زنان دست بدهند یا نه، تصمیم میگیرد.
به نوشته روزنامه تاگس اشپیگل، سخنگوی عالیترین مرجع قضایی آلمان اعلام کرد یک مرد ارتشی مسلمان به این دلیل که با زنان دست نداده، اخراج و به دادگاه قانون اساسی آلمان شکایت برده است.
بر این اساس، در سال ۲۰۱۷ میلادی اداره ضداطلاعات ارتش آلمان متوجه شده بود که این درجه دار به اسلام گرویده است و به این دلیل از دست دادن به زنان خودداری میکند. وی در بازجویی گفته بود چنین اعمالی نباید باعث محدودیت شغلی بشود، زیرا امری کاملا شخصی بهشمار میرود.
اداره ضداطلاعات ارتش ادعا کرده است که رفتار نظامی مسلمان حاکی از تمایلش به افراطیگری است(!) و با همین بهانه او را اخراج کرده است. نظامی اخراجی که از سال ۲۰۱۵ در ارتش آلمان خدمت میکرد، علیه حکم اخراجش به دادگاه اداری شهر کوبلنس شکایت کرده بود، اما این دادگاه تصمیم ارتش برای قطع همکاری با او را پذیرفته و در حکم خود آورده بود که دستندادن به زنان مغایر اصل برابری زن و مرد در قانون اساسی است و به وجهه ارتش لطمه میزند.
شاکی علیه حکم دادگاه اداری به دیوان عالی اداری آلمان شکایت کرد و خواستار تجدیدنظر شد، اما قاضی این دیوان تقاضای او را رد کرد و گفت: دلایل دادگاه بدوی محکم هستند و نیازی به رسیدگی مجدد به پرونده نیست.
اکنون دادگاه قانون اساسی آلمان باید مشخص کند که آیا دستندادن مردان ارتشی به زنان همکارشان مجاز است یا خیر. هنوز معلوم نیست که عالیترین مرجع قضایی آلمان چه زمانی رسیدگی به پرونده مسلمان اخراجی را بررسی میکند. بر پایه آماری که سال ۲۰۱۵ منتشر شد، در آلمان حدود چهار میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به عنوان مسلمان ثبت شدهاند.